Сервери (кој каде игра). Само за официјалните сервери

Apash

Od kol na kol, kolot vo gazot!
Член од
10 март 2007
Мислења
567
Поени од реакции
15
Бев на darksorrow lvl 70 undead priest ама баш денес го продадов акаунтот за 250 евра. Имав и 19-ка undead rogue на истиот акаунт , во главно twink беше само за во batlegrounds го играв него со 1000 голд енчанти на него. Од утре земам нова игра почнувам од почеток ке играм blood elf mage исто на darksorrow.
kako ti se vikase pristot be?

inace jas migriraf od Spinebreaker (greoj e serverot) na Burning Legion .....sea sum vo eden dobar guild na Lady Vashj sme a vo Tempest Keep Void Reaverot ni e na farm....inace allijansa rogue Popin mi e nicot .

izrod

United brotherhood of chicken nuts
Член од
21 јули 2007
Мислења
336
Поени од реакции
4
igram na skullcrusher
alijansa
tereza - druid 70
outoftouch - mage 70
lolypop - pala 60
ima i drugi ama se ispod 60 :D
momentalno account-o ne mi e platen pravam pauza

Morbidnio

ај лав вариорс
Член од
17 февруари 2007
Мислења
456
Поени од реакции
1
sea pocnav BE priest da igram lv 7 sum pa ponatamu da vidime...

Член од
3 февруари 2007
Мислења
17
Поени од реакции
0
nice

Jas sum na DarkSorrow Aliance Night Elf Warrior Name:Sephiroth

Brutal

Enemy Of God
Член од
27 март 2007
Мислења
168
Поени од реакции
3
70ка мејџ на Балназар само шо мигрирав ..Иначе го паднавме архимонд пред недела дена

Член од
23 февруари 2005
Мислења
2.460
Поени од реакции
44
Abe na toj Sculcrusher kade ima makedoncinja, vo horda ili alijansa?
Изгледа има на двете страни :)
Јас играм хордана skullcrusher, Tinder 34 левел rogue, нов сум на тој сервер, запознав некои македонци. Ми се чини дека многу поарни луѓе се на страна на хордата, повеќе се дружат, повеќе помагаат...

DarkLord

Невиден малер
Член од
27 јануари 2007
Мислења
941
Поени од реакции
247
Епа дај и ја да се стаам таму а? Ама не ми се почиња отпоново таман кренав 52 мејџ на spinebreaker

Apash

Od kol na kol, kolot vo gazot!
Член од
10 март 2007
Мислења
567
Поени од реакции
15
Епа дај и ја да се стаам таму а? Ама не ми се почиња отпоново таман кренав 52 мејџ на spinebreaker

Јас бев на серверот бааги време ама си заминав неможев да издржам појке .... кај крш сервер , Алијанса мислам Хордата си е ОК.

Во најдобриот гилд бев а уште на Магтеридон бевме :toe:

ама сега супер е на Бурнинг Легион сум супер сервер и плус во многу супер гилд сум и на прогрес добар а и 5ка луѓе . на Каел сме во ТК и кај да е овие дена ке го падниме.

по 10ти можи пат Rogue имам и Popin се вика :wink: Македонци не сум сретнал до сега

Член од
19 јануари 2006
Мислења
127
Поени од реакции
1
Valve 45 and lvl-ing up very fast | horde | 150 bonus shadow dmg | Server : The Venture Co.
Hordekin 70 solid eqp | horde | xx | Server : The Venture Co.
btw ima mnogu makedonci , Olii ,Olimk , Poyj , Badbou , Thelastone, Badkosta , nace , Dras , Toasumjas , Humax ,Shreky, Phenomen , Exiss , Axery , Vollden , Nandogirl i red drugi ,me mrzi da pisam .. (btw ovie skoro site se od gvg ) i site se high lvl ( 45+ )

Kajgana Shop

На врв Bottom