- Член од
- 27 август 2009
- Мислења
- 1.540
- Поени од реакции
- 1.671
По ппСостави на тема:
-Сонот на летната ноќ
-Сид
-Разобличените негативности во карактерот на човекот во Тартиф
Фала однапред...
По ппСостави на тема:
-Сонот на летната ноќ
-Сид
-Разобличените негативности во карактерот на човекот во Тартиф
Фала однапред...
Пиши на Google "Девизни Сметки" и имаш се што ти треба. Дури го имаш и законот за девизни сметки, и си што е поврзано со девизни сметки. Зависи што ти треба тебе за проектна.Ми треба општо се за девизи и девизни сметки, имам да изработим проектна за во школо за оваа тема, па ако може некој да ми помогне и од некои книги или нешто друго да ми најде поопширно за ова.
Фала однапред, се надевам дека ќе се најде некој да помогне :smir:
Па најдов нешто нешто по интернетов, ама некој од некоја книга ако има нешто повеќе би му бил благодарен.Пиши на Google "Девизни Сметки" и имаш се што ти треба. Дури го имаш и законот за девизни сметки, и си што е поврзано со девизни сметки. Зависи што ти треба тебе за проектна.
Е за книга ќе бараш од некој што го учи истото како тебе, или што веќе го учел и го има завршено.:smir:Па најдов нешто нешто по интернетов, ама некој од некоја книга ако има нешто повеќе би му бил благодарен.
Не е итно, така да кога ќе имаш време можеш да испостираш нешто, фала многуЗа кога ти треба,...јас имам во книга....ама сега ме мрази да пишувамм....ако не е итно..ѕтре ќе испостирам тоа што го пишува