Семинарски, состави, есеи, задачи

merlin

Мадридистика...
Член од
29 јуни 2006
Мислења
543
Поени од реакции
119
Некој да не има нешто на тема:
"Споредба на ликовите "херои" во Илијада и Гилгамеш" и
"Моралните вредности во Антигона"

ако има некој до ПОН. навечер супер, ако не ....здравје.

Песимист

Добро информиран оптимист
Член од
11 ноември 2008
Мислења
1.676
Поени од реакции
181
Било какви материјали на било каков јазик за 3Д телевизија во светот и кај нас.

Ada?

мјаууууу
Член од
4 април 2009
Мислења
490
Поени од реакции
54
Николо Макијавели - Владетелот
Добродојдена е било каква обработка на книгата тој што ја има читано да ми објасни за што се работи во книгата бла бла бла ..ми треба најкасно до среда пред 12 по пп или овде сеедно.

Член од
8 април 2007
Мислења
16.034
Поени од реакции
9.126
Девизи и Девизни сметки

Ми треба општо се за девизи и девизни сметки, имам да изработим проектна за во школо за оваа тема, па ако може некој да ми помогне и од некои книги или нешто друго да ми најде поопширно за ова.

Фала однапред, се надевам дека ќе се најде некој да помогне :smir:

iksimkd

ШшшШшшШ...
Член од
31 јули 2007
Мислења
5.000
Поени од реакции
2.184
Ми треба општо се за девизи и девизни сметки, имам да изработим проектна за во школо за оваа тема, па ако може некој да ми помогне и од некои книги или нешто друго да ми најде поопширно за ова.

Фала однапред, се надевам дека ќе се најде некој да помогне :smir:
Пиши на Google "Девизни Сметки" и имаш се што ти треба. Дури го имаш и законот за девизни сметки, и си што е поврзано со девизни сметки. Зависи што ти треба тебе за проектна.:toe:

Член од
8 април 2007
Мислења
16.034
Поени од реакции
9.126
Пиши на Google "Девизни Сметки" и имаш се што ти треба. Дури го имаш и законот за девизни сметки, и си што е поврзано со девизни сметки. Зависи што ти треба тебе за проектна.:toe:
Па најдов нешто нешто по интернетов, ама некој од некоја книга ако има нешто повеќе би му бил благодарен.

iksimkd

ШшшШшшШ...
Член од
31 јули 2007
Мислења
5.000
Поени од реакции
2.184
Па најдов нешто нешто по интернетов, ама некој од некоја книга ако има нешто повеќе би му бил благодарен.
Е за книга ќе бараш од некој што го учи истото како тебе, или што веќе го учел и го има завршено.:toe::smir:

Член од
14 ноември 2009
Мислења
17.324
Поени од реакции
15.576
Незнам колку материјал ќе најдеш само за девизи и девизни сметки... побарај некои книги од некој на економски факултет што учел или што учи...
Види ова дали ќе ти користи: http://www.google.com/url?sa=t&source=web&ct=res&cd=4&ved=0CBgQFjAD&url=http://www.finance.gov.mk/files/u11/zakon_za_devizno_rabotenje_0.pdf&rct=j&q=+закон+за+девизи&ei=FBSyS6OkAc2OsAbunay8AQ&usg=AFQjCNEhFpFrfOviQZAgLSOaWQQrFSQhrw

AdRi*

Obscenely Delicious
Член од
10 декември 2007
Мислења
651
Поени од реакции
41
Има ли некој нешто за хармонизација на директни даноци???
По можност на македонски ама и на англиски може.Не можам скоро ништо да најдам на интернет:(

Член од
22 февруари 2010
Мислења
9
Поени од реакции
0
mi treba sostav za likot na cveta od makedonska krvava svadba,za psimena...ako moze nekoj da mi prati bi mu bila blagodarna... :)))

Член од
5 април 2009
Мислења
874
Поени од реакции
75
Молам некој да ми каже како да направам анализа на песна...(било каква песна)???Што да напишам..тема на песната...др??:pipi:

Член од
24 јуни 2009
Мислења
448
Поени од реакции
165
Дали некој има информација, податок повеќе за римско-македонските војни? Тоа од википедија е премало:wink:

Член од
5 април 2009
Мислења
874
Поени од реакции
75
За кога ти треба,...јас имам во книга....ама сега ме мрази да пишувамм....ако не е итно..ѕтре ќе испостирам тоа што го пишува:pipi:

Член од
24 јуни 2009
Мислења
448
Поени од реакции
165
За кога ти треба,...јас имам во книга....ама сега ме мрази да пишувамм....ако не е итно..ѕтре ќе испостирам тоа што го пишува:pipi:
Не е итно, така да кога ќе имаш време можеш да испостираш нешто, фала многу

Kajgana Shop

На врв Bottom