Шкорпион
Corvus oculum corvi non eruit?
- Член од
- 16 октомври 2009
- Мислења
- 7.349
- Поени од реакции
- 7.606
Oh crap!Во тој случај, имам една интересна понуда за тебе.
Oh crap!Во тој случај, имам една интересна понуда за тебе.
Цветанка на Боби сигурно така му има бараноДобро бе, има некој шо некое девојче му барало прва партија пола саат да издржи, или само јас налетувам на вакви накази?
Првата партија како прв пат или како прв пат со неа?Добро бе, има некој шо некое девојче му барало прва партија пола саат да издржи, или само јас налетувам на вакви накази?
Декшавај брат, али не те сватив.Првата партија како прв пат или како прв пат со неа?
Нема везе, ќе те малтретираат понатаму и повеќе, зависи како ќе ти се погоди работата.Декшавај брат, али не те сватив.
Превод, те прашува дали прв пат легнуваш со девојкава и она го бара тоа од тебе или се гледате подолго и секогаш на првата партија ти мрчи?Декшавај брат, али не те сватив.
Кажи и дека два саати издржуваш. Да се спопали до бесвест.Добро е се разбравме, иначе прв пат ќе легнувам..
49Кажи и дека два саати издржуваш. Да се спопали до бесвест.
Мене не ми е јасно ни зошто зборите за тоа? Али ај ваша работа.49
Јес да сум тинејџер, ама овие муабети со силењето пред секс кој колку може ми се крајно глупи.
Немој да се навредиш, ама ќе речам само ЖЕНИ. Ништо фазла, па кој како сака нека ме свати..Мене не ми е јасно ни зошто зборите за тоа? Али ај ваша работа.