a n g e l c e
^ Poison Girl ^
- Член од
- 25 јануари 2007
- Мислења
- 1.202
- Поени од реакции
- 5
фала многу на одговорите повеќе нема прашања
тоа е се Поздрав
тоа е се Поздрав
pa mislam deka posigurno e na doktor.sto znam na tie malite aparatcinja za bremenost ne im veruvam bas!! ne znam zasto:enenenejekea n g e l c e напиша:е сега читав нешто во еден весник
вака колку можеме да им веруваме на тестовите за бременост
ваше мислење
јас мислам дека се точни
девојки од искуство ако знаете или ...
За тоа што си слушнал со уринирањето е точно заради тоа што таа немала уринирано подолг временски преиод (за секоја девојка различно, зависи од мочниот меур) додека пак за свршувањто, девојките многу потешко свршваат за разлика од машките и секако и ова зависи од девојката односно какви филмчина си прави таа, дали е доволно опуштена па дали претходно имала доживеано оргазам итн.Snake1 напиша:1) Da prva mi e. I sega ke pomislite deka ne sum dovolno obucen, no imame diskutirano za tema dali ja zadovoluvam i mi vika deka ja zadovoluvam. A inace za vakvi temi kako i za drugi zborime iskreno pa mislam deka nema za sto da me laze.
2) Ne,ne sum i prv.Imala so dvajca pred mene ama mnogu malce. So edniot samo ednas, a so drugio 2 pati ama i so niv ne doziveala.
3) Sekako deka ima i toa edno dobri 30 min. Duri i ponkogas vklucuvame ili slag ili mraz onaka za dodatna vozbuda ama nisto.
4) Mislis so jazik ili race na vaginata? Ako e toa togas sigurno.Probuvam sekoj pat ama nikakvi rezultati.
Inace za vreme na sexot mi kazuva deka kako nesto saka da i izleze, valjda e toa ama so znam. Nikogas ne sum videl za da znam.Kako sto kazav ili ke mi kaze dosta ili ke mi kaze da se odmorime. A i mi ima kazano deka i po malku se plasi od toa ''sto saka da i izleze''.
Imam citano deka nekoe vreme zenskoto pred da svrsi i doaga da urinira. E toa i se desava, ama dali e tocno neznam.
А што толку си се загрижил дали свршува или не?Snake1 напиша:1) Da prva mi e.........