Секс школо

П

Пепси_

Гостин
Па можеби и тој и девојката сакаат да почнат нешто сериозно па не им е само до задоволување на потребата за секс. Ако ти е до тоа тогаш правац позади МТВ и ќе средиш работа.
опалааа гледај го сеа он се запнал

сексот е нај добра алатка да се запознајте еден со друг енергија/страст/итаканатаму

blue ladybug

Фанг ловер
Член од
5 февруари 2013
Мислења
5.210
Поени од реакции
11.803
А бе. Жените до 25 минимум секогаш бараат сигурност и спремност. Ако не е сигурна во тебе, не ти дава, па сакаш од земја трескај се. После 25 ако немаат постојано партнери ги шушка да се плескаат, па по некоја случајност или не, наоѓаат некој за онадување. Машката и женската психологија се различни, не се чуди толку многу.
Иначе да, се согласувам оти сексот е најдобра алатка за блиско запознавање.

Член од
14 октомври 2010
Мислења
5.150
Поени од реакции
16.087
Imav decko 2 godini mi bese prv bla bla bla, e sea raskinavme, posle dolgo vreme ja imam drug decko 3 meseca nekade sme zaedno, e sea neznam posle kolku vreme bi bilo normalno da imame odnosi, ja sakam so nego da imam toa se no nekako me strav :/ mislenja...?
Абе што е нормално, што не, тоа секој човек си има своја перцепција.
Некој мисли два дена, некој мисли месец, некој три месеци, некој шест месеци.
Кога се најдов во твојава ситуација, мислев и јас дека треба да помине некое време. Да беше некој друг во прашање, можеби и за шест месеци, а може и никад немаше да се одлучам да иам нешто со него, али бидејќи бев сигурна во себе, а и во дечко ми, па и не помина нешто многу време колку што мислев дека ете, би требало, ко некое правило.
Значи, кога ќе се осетиш сигурна дека сакаш, ко и секое нешто друго во животот, го правиш.

G

Gricko_

Гостин
Не знаев кај да пишам, можда малце глупо питање, ама можно ли е да не осетам дека се скинал кондомот? Значи наместен беше како што треба и едно време ко да осетив поинаков звук при доги. Се си мислам се ок беше, ама не го проверив после.

Член од
15 јануари 2014
Мислења
2.706
Поени од реакции
1.619
Не знаев кај да пишам, можда малце глупо питање, ама можно ли е да не осетам дека се скинал кондомот? Значи наместен беше како што треба и едно време ко да осетив поинаков звук при доги. Се си мислам се ок беше, ама не го проверив после.
Ваљда воздух и излегло,во доги се дешава тоа.Најлесно можеш да провериш ако додека си го вадел си видел сперма внатре,ако е внатре во кондомот-добро е.Ако не била внатре,си го наебал :D

мене ми се има скинато кондомот,и тоа се распарчи цел ама среќа на крај,кај што не допира спермата и среќа неаме навика да лежам дур е во неа после секс..

не верувам дека можеш да осетиш дека пукнал.

G

Gricko_

Гостин
Ваљда воздух и излегло,во доги се дешава тоа.Најлесно можеш да провериш ако додека си го вадел си видел сперма внатре,ако е внатре во кондомот-добро е.Ако не била внатре,си го наебал :D
Не, сигурно не свршив внатре (во кондом), муабетот ми е да не сум закачил некоја СПБ, ако случајно се скинал, а ја сум продолжил уште некоја минута. Идев со типката неколку месеци, ништо не сме праеле без кондом, ни сум ја лижел јас неа. Сеа онака некоја паника ме фати, што би било кога би било, ако од едно случајно кинење испадне нешто. Она беше таква опуштена, либерална, без предрасуди, кликна во тој момент што се вика.
И џабе пишав, излгеда ќе мора да се тестирам.

Член од
8 јули 2014
Мислења
144
Поени од реакции
93
Не, сигурно не свршив внатре (во кондом), муабетот ми е да не сум закачил некоја СПБ, ако случајно се скинал, а ја сум продолжил уште некоја минута. Идев со типката неколку месеци, ништо не сме праеле без кондом, ни сум ја лижел јас неа. Сеа онака некоја паника ме фати, што би било кога би било, ако од едно случајно кинење испадне нешто. Она беше таква опуштена, либерална, без предрасуди, кликна во тој момент што се вика.
И џабе пишав, излгеда ќе мора да се тестирам.
Па шом ти етолку сумљива типката и ти мириса на СПБ иди тестирај се. Само така ќе бидеш сигурен. Џабе тука ќе те тапкаат по рамо или ќе ти викаат си закачил нешо. Ако недај боже си закачил нешо бар ќе добиеш одма терапија.
ПС. Смени си ги кондомите ако практикуваш несигурни девојки :)

Член од
28 јануари 2007
Мислења
511
Поени од реакции
228
Ne mi e jasno kakvi se tie nesigurni devojki? Sum imal muabet so mn drugari i gi prasuvam so koj pamet ebat bez kondom i odgovorot e "cista e" ili "abe ovaa ne e takva".. A kakvi se tie sto imaat nekoja bolest ili bakterija? Im pisuva li?
Poglup muabet od toa nemam slusnato. Edna devojka moze da e nevina i da ima seks so prviot partner i da se zarazi so nesto. Taa sekako e sigurna, cista(ne razbiram so znaci toa valda deka se banja haha) ama sepak moze da ve zarazi.
Taka da ne se lazete so toj glup muabet "ovaa e sigurna, cista i sl"

Член од
8 јули 2014
Мислења
144
Поени од реакции
93
Ne mi e jasno kakvi se tie nesigurni devojki? Sum imal muabet so mn drugari i gi prasuvam so koj pamet ebat bez kondom i odgovorot e "cista e" ili "abe ovaa ne e takva".. A kakvi se tie sto imaat nekoja bolest ili bakterija? Im pisuva li?
Poglup muabet od toa nemam slusnato. Edna devojka moze da e nevina i da ima seks so prviot partner i da se zarazi so nesto. Taa sekako e sigurna, cista(ne razbiram so znaci toa valda deka se banja haha) ama sepak moze da ve zarazi.
Taka da ne se lazete so toj glup muabet "ovaa e sigurna, cista i sl"
Se soglasuvam so momentot deka sekoj moze da ima zakaceno bolest bez razlika dali imal odnos ili ne. Jas konkretno koga go upotrebiv nesigurni devojki mislev na devojki koi gi znam kratko za da znam bilo sto za nivniot seksualen zivot. Dodeka devojka so koja sum vo vrska normalno deka mozam da ocenam dali e za sex bez zastita. Sekako ova vazi i za devojkite koi kratko si gi poznavaat deckite so koi imaat odnosi. Normalno e deka treba da se vnimava i koristi zastita pri takov odnos.

blue ladybug

Фанг ловер
Член од
5 февруари 2013
Мислења
5.210
Поени од реакции
11.803
Па и девојка у врска може да шврља на страна и пак да закачиш нешто. Денес никој не е сигурен. За тоа златни кондоми и глава да не те боли.

Член од
8 јули 2014
Мислења
144
Поени од реакции
93
Epa moze da ama toa e veke drugo prasanje i e diskutabilno. I ne vikam deka e loso da koristos kondom tuku sekoj sto e vo podolga vrska ili eve recisi sekoj - znae deka ne koristat kondom. Bar za mene i lugjeto so gi znam e taka. A sega krivi drini moze do 101 da odime i nazad pa nevini pa svaleri itn. Voglavno site znaeme sto treba a sto pravime si e licen izbor. Ubavo si kaza deckoto pogore nego mu e sigurnosta nad zadovolstvoto. Nekoj se plasi od bremenost, nekoj od spb, nekoj rizikuva i nisto ne mu e , dodeka nekoj pak rizikuva pa place. I tolku e.

Член од
25 март 2014
Мислења
717
Поени од реакции
733
Имам проблем,
на дечко ми му е 15цм дебел пенисот и ме боли при секс. чаре? многу го сакам и сум заљубена и не сакам да го изгубам заради ова...

Член од
15 јануари 2014
Мислења
2.706
Поени од реакции
1.619
Имам проблем,
на дечко ми му е 15цм дебел пенисот и ме боли при секс. чаре? не напоменав дека многу го сакам и сум заљубена и не сакам да го изгубам ради ова...

Хахахаха,ај доста тролате.

Kajgana Shop

На врв Bottom