Секс со колешка/колега

Член од
8 октомври 2020
Мислења
29
Поени од реакции
69
Не знам, но поодамна, пред 20 години, комшивка кажуваше, ја придружувала ќерката на закажан интервју во приватна фирма, навечер во 20х. Кога дошле, таму менаџерот ја оптегнал секретарката на биро, одма си се вратиле дома..
Зошто се вратиле не ти кажа? Ако била држеча можела комшивкава да даде па да ја примат ќеркава

Член од
10 мај 2022
Мислења
963
Поени од реакции
2.745
Најмногу секс меѓу колеги/колешки паѓа кај вработени во хотелите, а посебно на туристички дестинации каде идат сезонски работници.Во оваа категорија ги ставам и крузерите.

Хоуп

ümid edirəm
Член од
13 април 2012
Мислења
2.563
Поени од реакции
9.657
Не знам, но поодамна, пред 20 години, комшивка кажуваше, ја придружувала ќерката на закажан интервју во приватна фирма, навечер во 20х. Кога дошле, таму менаџерот ја оптегнал секретарката на биро, одма си се вратиле дома..
Јас несакајќи улетав во канцеларија на директор баш кога ја плескаше по газ вработената. Сите стоевме една минута во мртвило, никој не трепна.

Член од
10 мај 2022
Мислења
963
Поени од реакции
2.745
Јас несакајќи улетав во канцеларија на директор баш кога ја плескаше по газ вработената. Сите стоевме една минута во мртвило, никој не трепна.
Како девојче што е отворено сакам искраен одговор, дали кога ги виде ти се присака и тебе ?

Член од
8 октомври 2020
Мислења
29
Поени од реакции
69
По самиве одговори се гледа дека обично е или директорот или некој во повисок менаџмент кои плескаат најмногу

Член од
12 март 2009
Мислења
20.566
Поени од реакции
16.753
Зошто се вратиле не ти кажа? Ако била држеча можела комшивкава да даде па да ја примат ќеркава
Се глупираш, не конкурирала таа за секретарка туку за продуктивна работа, си најде бргу работа во сериозна фирма... А во тие кризни времиња имаше сешто...во една прилика еден кажува како е тешко, ем работале продавачки во бутици за 100 дојч марки, ем доаѓал газдата еднаш месечно доцна навечер да праат завршна сметка и ја оптегнувал продавачката...ама тоа време помина, сега парите не вредат, а нема работници

Член од
12 март 2024
Мислења
293
Поени од реакции
516
По самиве одговори се гледа дека обично е или директорот или некој во повисок менаџмент кои плескаат најмногу
А по тоа кои колешки се плескале ќе ги познаеш по тоа што помалку (или ич) работат од колешките кои рмбаат место нив.

Член од
16 јули 2021
Мислења
365
Поени од реакции
745
А по тоа кои колешки се плескале ќе ги познаеш по тоа што помалку (или ич) работат од колешките кои рмбаат место нив.
Епа тие си го сработиле своето. Како викаат, нема бесплатен ручек.

Член од
31 август 2021
Мислења
446
Поени од реакции
2.487
Најмногу секс меѓу колеги/колешки паѓа кај вработени во хотелите, а посебно на туристички дестинации каде идат сезонски работници.Во оваа категорија ги ставам и крузерите.
Да, ова е скроз точно. Како човек којшто има работено на крузер, можам да потврдам. Многу колеги ми имаат кажано дека бајаги ебнале.

Византиецот

Codename Duchess
Член од
14 март 2021
Мислења
2.841
Поени од реакции
6.451
been there done that кеј, fucked my way up to the top
#Масон! #Хомо!!!
Автоматски споено мислење:

Не ти го дава шефицата АМГ-то Бенц да го повозиш до Чешка, без прво да покажиш Лајстунг хаха.

Член од
21 септември 2019
Мислења
29
Поени од реакции
22
been there done that кеј, fucked my way up to the top
#Масон! #Хомо!!!
Автоматски споено мислење:

Не ти го дава шефицата АМГ-то Бенц да го повозиш до Чешка, без прво да покажиш Лајстунг хаха.
daj pisi razbirlivo da te razbdereme

Хоуп

ümid edirəm
Член од
13 април 2012
Мислења
2.563
Поени од реакции
9.657
Како девојче што е отворено сакам искраен одговор, дали кога ги виде ти се присака и тебе ?
Ми се присака да. Да оди да си ја работи работата што јас и ја работев додека се плескаат.

Kajgana Shop

На врв Bottom