Ocajna
Domakjinka
- Член од
- 29 јануари 2007
- Мислења
- 1.913
- Поени од реакции
- 3.200
@ludata jas ти си?Дали би се ебеле со колешка/колега
@ludata jas ти си?Дали би се ебеле со колешка/колега
кој град?
За толку ќе ја продадеш љубената вот? За да нагузиш некоја цицлеста во некое вц на работа? За цицка и газ ќе ја продадеш?Ако не си општо драма личност и ако знаеш добро да процениш други тогаш задоволството и практичноста го надминува ризикот и одговорот е да. Тука се подразбира земено предвид статусот брак/врска/сингл, дали знае како и сите pre-checks како уста за пушење, сиса за медаља и гз од што боли глава како би рекол господин Слаткар.
Да Хоуп, редовно си ја гузам(?) колешката. Има ли послатко од секс у работно време? Не те маваат хормоми, мозок ти се чисти, продуктивност ти се крева… фората е во тоа што јас работам ремоте од дома а исто и жена ми, заедно седиме, па од 9-5 се гуземе колегијално а од 5-9 брачно.За толку ќе ја продадеш љубената вот? За да нагузиш некоја цицлеста во некое вц на работа? За цицка и газ ќе ја продадеш?
Не, претпоставував дека заедно работите и дека ова ќе го пишеш, не те знам од вчера. Само те скокоткамДа Хоуп, редовно си ја гузам(?) колешката. Има ли послатко од секс у работно време? Не те маваат хормоми, мозок ти се чисти, продуктивност ти се крева…
Проблемот е што јас работам ремоте а исто и жена ми, заедно седиме, па од 9-5 се гуземе колегијално а од 5-9 брачно.
Ми стоиш лута за муабетот од другата тема со овој пост иако акцентирав за дали да се гузи колешка треба да се земе статусот брак/врска/сингл предвид. Ако сакаш ќе ти реплицирам повторно таму да го довршиме муабетот, јас намерно не ти реплицирав по втор пат за да не бидеш два пати грешка на иста тема.
Технички, како модератори, и ние бевме колеги.Не, претпоставував дека заедно работите и дека ова ќе го пишеш, не те знам од вчера. Само те скокоткам
Дури и за тебе не го продавам љубениот Бевме.Технички, како модератори, и ние бевме колеги.
*скокотка назад*
Ти затоа немаш ебено у животот, за да не ти досаѓаат. Паметно.Ако ги ебеш добро после тоа досаѓаат а инаку одвреме навреме пожелно е да се опне колешката.
Зошто во ВЦ, може на работно биро...уште на времето, во кадрово, раководителот ја тртел дактилографката ( немаше тогаш компјутери и печатачи), ама еднаш не ја заклучале вратата, па влегол да праша некој албанец што конкурирал за работник...излези, примен си, му рекол таководителот на кадровоЗа толку ќе ја продадеш љубената вот? За да нагузиш некоја цицлеста во некое вц на работа? За цицка и газ ќе ја продадеш?
Не ми се свиѓа мене оваа фантазија, кога би имала секс со колега, доколку би била слободна се разбира.Зошто во ВЦ, може на работно биро...уште на времето, во кадрово, раководителот ја тртел дактилографката ( немаше тогаш компјутери и печатачи), ама еднаш не ја заклучале вратата, па влегол да праша некој албанец што конкурирал за работник...излези, примен си, му рекол таководителот на кадрово
Не знам, но поодамна, пред 20 години, комшивка кажуваше, ја придружувала ќерката на закажан интервју во приватна фирма, навечер во 20х. Кога дошле, таму менаџерот ја оптегнал секретарката на биро, одма си се вратиле дома..Не ми се свиѓа мене оваа фантазија, кога би имала секс со колега, доколку би била слободна се разбира.
Ни таа во вц, чисто онака ја зедов за пример.
Инаку, работи милион, а фантазииве далеку од реалноста, не верувам да се гузат во работно време, тоа ваљда по нивите, по планини после работа што ти знам јас...