Секс под седативи (Виагра, алкохол, extazy, weed..)

Necrophilia

Find Prettys Womans from your city for night
Член од
13 август 2006
Мислења
7.633
Поени од реакции
140
под алкохол сум имал неколку пати, под менделекс не се чувствува ништо скоро :) ама свесен си што праиш.

Член од
25 јануари 2007
Мислења
6.775
Поени од реакции
314
Секс под седативи имаат некои што не можат или не се способни доволно да се опуштат и да уживаат во него без седативи...:)

city

Модератор - технократ!
Член од
1 март 2005
Мислења
2.780
Поени од реакции
276
Секс под седативи спаѓа во категоријата на ризичен сексуален однос, во кој теоретски е поголема можноста од несакана бременост или пак (недај боже) инфицирање од ХИВ вирусот. Токму поради ова особено за тинејџерите се препорачуваат да не го практикуваат тој т.н. ризичен сексуален однос, поради горе-наведените причини.

Скулгрл

Queen of the superficial::..
Член од
17 јануари 2006
Мислења
5.059
Поени од реакции
69
Секс под седативи имаат некои што не можат или не се способни доволно да се опуштат и да уживаат во него без седативи...:)
Тоа што ти не си пробала и си против, не значи дека сите останати се неспособни, Маwечко.:wink:

Јас би пробала секс на пијано.:vozbud:

Член од
25 јануари 2007
Мислења
6.775
Поени од реакции
314
Тоа што ти не си пробала и си против, не значи дека сите останати се неспособни, Маwечко.:wink:

Јас би пробала секс на пијано.:vozbud:
Не реков дека сум против:wink:

П.С.Кога ќе пробуваш,не претерувај со алкохолот,да не се исповратиш:pos:

jkd

one name one country united macedonia
Член од
13 септември 2007
Мислења
1.261
Поени од реакции
27
Секс под стимуланс би рекол ја нели,е сеа вака кога сум пијан,ам дупка пијан зборам тогаш ништо од таков секс,со другиве работи не сум пробал,но искрен да бидам па и не ми требаат ако веќе влагам у секс не гледам причина нити од радозналост,осебно што цитав погоре незнам каков ли ти филинг било кога ду..м сакам да сум трезен затоа што сметам дека тогаш сум најјак а и кондиционо сум спремен така да стимулирање не ми е потребно

Член од
13 октомври 2007
Мислења
69
Поени од реакции
7
sum probala pod alkohol,treva,mdm,tramadol i sl i ne e loso,definitivno go pravat sexot pointeresen

E

elena-cuci

Гостин
Б6 се витамински, така да нема шанси да има проблеми околу нив, дури и деца ги земаат... безбедни се. а за другото не се согласувам, ни трева ни било какви таблети ако нема потреба, нормално. Може да биде интересно и без тие работи, дрога, алкохол и сл.

LaTiTeA

Ветена госпоѓица Маленковска
Член од
17 април 2007
Мислења
156
Поени од реакции
2
Sex under drugs = 2-3 кригли пиво на екс и одма после тоа 2 tequila body shots.

Tequila body shot: истурете малце сол на вратот од „партнерот“. Ставете парче лимон со излупениот дел спрема надвор во на партнерот устата. Прво лизнете ја убаво солта од вратот, испијте ја текилата на екс и после исцицајте го лимонот од нејзината|неговата уста.

:)

Kajgana Shop

На врв Bottom