Секс под седативи (Виагра, алкохол, extazy, weed..)

Никсън

бамбуча
Член од
12 октомври 2007
Мислења
283
Поени од реакции
0
ХХL

Избјагвам да говорја за секс, заштото којто много говори ништо не прави. Но нај хубавијат секс за мен е на mинерална вода:smir:

badluckguy

Оган под ѕвездите
Член од
8 октомври 2007
Мислења
2.925
Поени од реакции
131
Za drogi ne znam.Ama alkoholot znae da bide korisen,ama......se imam izblamirano poradi toa sto devojkata svrsi dvapati,ja ne mozev i mislese deka e do nea t.e. deka so sila sum so nea,a ja ne mozev ni da disam,ni da gledam:uvo:....

ada

Модератор! ок?
Член од
21 август 2006
Мислења
5.706
Поени од реакции
566
Екстазито не е седатив. Као ни виаграта(ако беше седатив немаше да предизвикува ерекција, него обратно), кокаинот, кристал метхот и сл. Баш напротив они зголемуваат либидо, итн.
Али травата, лексилиумот, тромадолот и др. седативи, ја намалуваат целата телесна активност, некои и сексуалнта желба, така да чисто сумњам дека може да имаш добар секс ако си loaded со такви супстанци.
Лично сум имала секс само под дејство на вишок алкохол, и не ми беше нешо особено различен од секс на трезно. Да, алкохолот дефинитивно зголемува либидо, али кога доаѓа до самиот чин не прави некоја голема разлика. Освен кај машките кои кога се патос пијани, не ни можат да имаат секс(барем така мислам)

Член од
31 јануари 2007
Мислења
18.855
Поени од реакции
22.908
sum imal seks pod dejstvo na alkohol nekolku pati

Член од
30 јануари 2005
Мислења
7.397
Поени од реакции
1.308
Да, алкохолот дефинитивно зголемува либидо, али кога доаѓа до самиот чин не прави некоја голема разлика. Освен кај машките кои кога се патос пијани, не ни можат да имаат секс(барем така мислам)
Па уствари и женските коа се патос пијани неможат да имаат. Тоа е веќе силување.
Да да сфатив, ерекцијата знае да откаже при мнооогу алкохол...

Fabullous_178

Psychonautics:.
Член од
21 февруари 2007
Мислења
2.987
Поени од реакции
190
Секс под дејство на нешто:
Алкохол-немам пробано и не знам како е,да не дрвам.
Марихуана-Најнормална ерекција и ејакулација,само доколку се одлучиш за секс,бидејки немаш воопшто желба да одиш толку далеку(повеке би само мување,и е многу поубаво)
МДМА-Не сум имал секс на мдм,ама по логика знам дека не би требало да биде толку убаво,бидејки МДМА поттикнува повеке љубовни чувства,психичко зближување,отворање карти и слично.Значи,поубаво е да седите и да се муабетите,отколку да имате секс.
Трамадол-Многу интересна супстанција.Би им ја препорачал на фраери шо сакаат да се покажат дека се многу добри у кревет...Оти?
Оти ти требаат минимум три саата да свршиш,а за тоа време она ке сврши сто пати.Ерекцијата е нормална.
Марихуана+трамадол-Никогаш,ама НИКОГАШ човек не треба да има секс кога е под вакво дејство.Ерекција после еден саат,свршување,пааа...веројатно тоа нема да се случи никогаш.
Све у свему,сексот пружа најголемо уживање кога човек не е под никакво дејство,бидејки само така може да се осети вистинското задоволство што го дава.
п.с Некрофилија,не знам како си имал секс на Mendilex.Единствениот пат коа го пробав тоа,неможев да се помрднам од кревет 4 саата,а не па да имам било каква физичка активност...:toe:

oBi_VaN

Is the man!
Член од
11 ноември 2007
Мислења
756
Поени од реакции
21
Од наведените супстанции, сум пробал на алкохол и на трева...
Алкохол-ништо посебно, само малце потешко иде....
Трева- интересно е, повеке се соживуваш!
и така.... ;)

U

UnholY

Гостин
Епа вака ....

Алкохол- доколку е умерена конзумираната количина, тогаш е во ред, ама доколку се претера не се обидувајте да имате секс....

Марихуана- се е нормално, само шо повеќе се соживуваш, а и поубаво е чувството...

Трамадол-Да го надоврзам Fabullous_178....под дејство на трамадол, не може да се сврши, затоа оние шо конзумираат нека ни пробуваат...тоа е исто како да испиете 2 кила вино и да имате секс...

SrRulz

Siempre Real Madrid
Член од
8 декември 2007
Мислења
4.845
Поени од реакции
221
Ај нека сподели некој искуство со Виагра не се срамувајте баш ме интересира дали е било јако? :)

Kajgana Shop

На врв Bottom