Ни пијан. Ма ретко сум пијан, освен кога сум на собири со вас... Ама за се има првпат. :wink:divine напиша:Ејсид, ни барем пијан?![]()
Ајде сеа не се праи да не речам што.. Јас сум пробал на се и можам точно да ти кажам како и што... биди реален не се страми не те кажувам дома хехеAcid напиша:Незнам, никогаш не сум бил „допингуван“ за време на секс. :|
Вијаграта знаеме какво дејство има. Алкохолот ти отвара желба, ама ја намалува потенцијата. За тоа другите 2, не знам.
Па јас ти викам дека не сум пробал. А ти чим си пробал, ти не се срами и сподели искуство. :wink:ElectriX напиша:Ајде сеа не се праи да не речам што.. Јас сум пробал на се и можам точно да ти кажам како и што... биди реален не се страми не те кажувам дома хехеAcid напиша:Незнам, никогаш не сум бил „допингуван“ за време на секс. :|
Вијаграта знаеме какво дејство има. Алкохолот ти отвара желба, ама ја намалува потенцијата. За тоа другите 2, не знам.
Ne se sekiraj ima vreme mlad siAcid напиша:Незнам, никогаш не сум бил „допингуван“ за време на секс. :|