Секс под седативи (Виагра, алкохол, extazy, weed..)

Член од
25 јануари 2005
Мислења
26
Поени од реакции
1
Која е разликата на сексот без и со седативи? Ваши искуства и забелешки...

Acid

Frontman
Член од
22 јануари 2005
Мислења
35.224
Поени од реакции
34.516
Незнам, никогаш не сум бил „допингуван“ за време на секс. :|

Вијаграта знаеме какво дејство има. Алкохолот ти отвара желба, ама ја намалува потенцијата. За тоа другите 2, не знам.

Eko1

Форум Џедај
Член од
20 мај 2005
Мислења
1.579
Поени од реакции
29
Edno ke ti recam..... definitivno ne e ist ko bez niv.... :wink:

Acid

Frontman
Член од
22 јануари 2005
Мислења
35.224
Поени од реакции
34.516
divine напиша:
Ејсид, ни барем пијан? :)
Ни пијан. Ма ретко сум пијан, освен кога сум на собири со вас... Ама за се има првпат. :wink:

Член од
25 јануари 2005
Мислења
26
Поени од реакции
1
Acid напиша:

Вијаграта знаеме какво дејство има. Алкохолот ти отвара желба, ама ја намалува потенцијата. За тоа другите 2, не знам.
Ајде сеа не се праи да не речам што.. Јас сум пробал на се и можам точно да ти кажам како и што... биди реален не се страми не те кажувам дома хехе

Acid

Frontman
Член од
22 јануари 2005
Мислења
35.224
Поени од реакции
34.516
ElectriX напиша:
Acid напиша:

Ајде сеа не се праи да не речам што.. Јас сум пробал на се и можам точно да ти кажам како и што... биди реален не се страми не те кажувам дома хехе
Па јас ти викам дека не сум пробал. А ти чим си пробал, ти не се срами и сподели искуство. :wink:

Eko1

Форум Џедај
Член од
20 мај 2005
Мислења
1.579
Поени од реакции
29
Acid напиша:
Ne se sekiraj ima vreme mlad si :pos: .... a i kako i da garant ednash vo zivot ke si probash barem ona prvoto.... zboram vo dalecna idnina toa... :wink:

Дивајн

блаблабла
Член од
3 април 2005
Мислења
15.748
Поени од реакции
1.855
Разлика има нормално, а која е не ја знам по име :pos: Само со алкохол знам, и интересно е донекаде :P

Член од
28 мај 2005
Мислења
6.373
Поени од реакции
177
uffff....sea ako pocnuvam da razkazam...ne znam od kade da pocnam i kolku strani ke trebat.....

StormAngel

Stormology
Член од
22 јануари 2005
Мислења
5.059
Поени од реакции
244
Јок бе, кои седативи кој бакрач.
Плиродно тлеба да се лаботи бе! само плиродно.

Старите арно рекле на времето, не можеш два бостана у иста рака да држиш. :wink:

Член од
29 јануари 2005
Мислења
313
Поени од реакции
3
Alkoholot i ne se smeta za nekoj sedativ... barem po mene mozhe da napravi povekje "belja" otkolku dobro. Pod drogi ne sum probal i nemozham da komentiram. A dokolku ima zainteresirani da go probaat istoto... www.supercaps.com :roll: :)

Bitcoin

Член од
24 мај 2005
Мислења
5.530
Поени од реакции
13.903
Тревата ти прави филм но мораш да успееш да е контролираш, зошто во спротивно таа ќе те згази(блекаут). Не игра некоја голема улога при секс освен тоа што максимално влијае на кондицијата (down and down and down...):)))))))
Но, може да се каже дека прави екстра филинг во опуштањето и заборавањето на секојдневните случувања и проблеми.

Член од
16 септември 2005
Мислења
4
Поени од реакции
0
Бело.

With a bit of luck, his life was ruined forever. Always thinking that just behind some narrow door in all of his favorite bars, men in red woolen shirts are getting incredible kicks from things he'll never know.

Kajgana Shop

На врв Bottom