- Член од
- 12 февруари 2014
- Мислења
- 7.915
- Поени од реакции
- 25.303
Го сакам форумов!
Дечко дај ми линк у ПП бе Bro's over ho's :'(Во влае живееш,карши порта.Го знам и брат ти Бојко.Прекини да се глупираш по форумов да не се чујам со него деновиве.
Sent from my SM-G920F using Tapatalk
Темава е колку пати, не иди офтопикГо сакам форумов!
Постам.Темава е колку пати, не иди офтопик
Ја не сум трол ни па некој злоупотребува[DOUBLEPOST=1487967630][/DOUBLEPOST]No problem дека нејзината слика ја ставила на аватар, очигледно некој трола со туѓ идентитет.
Ја сум ја големо чудо ако сум ставила моја сликаNo problem дека нејзината слика ја ставила на аватар, очигледно некој трола со туѓ идентитет.
Ќе те кажат на батко ти, седи мирна!Ја не сум трол ни па некој злоупотребува[DOUBLEPOST=1487967630][/DOUBLEPOST]
Ја сум ја големо чудо ако сум ставила моја слика
ХАХАААААААааааа крајјјј.... царВо влае живееш,карши порта.Го знам и брат ти Бојко.Прекини да се глупираш по форумов да не се чујам со него деновиве.
Sent from my SM-G920F using Tapatalk
И ја.. тек сеа читам.Сум ја пропуштил забавата на темата
Очигледни се и многуте двојни, тројни, квадро-квинтални акаунти...очигледно некој трола со туѓ идентитет.
Не е битно колку пати и се сака, битно е што направи печатна грешка никако не смееше да пиши со “еден“.Па вие сите одма сте се запнале за девојчето колку си прави толку тоа е.
Иначе зависи некогаш суша некогаш потоп - периоди