co 4-5 различни мажи или еден ист?Не сваќај озбилно,реков од прилика 4-5 пати а не 5
Секој ден по 5 пати само со дечко и алал да и е некој феномен ццццSho ima cudno 5 dnevno da se sexa edna zenska be kopuci? I cudno li e nekoja da e nimfomanka?
Za masko e nogu, ama za zensko ne e.
Ako i se pogodil tipo kakov so saka da e najnormalna stvar.Секој ден по 5 пати само со дечко и алал да и е некој феномен цццц
Со еден истco 4-5 различни мажи или еден ист?
да си го чуваш и пазиш како очите, да не го оставаш на промаја да заспие или да излезе надвор капен, да му купуваш топли алишта и убаво да го храниш и низ дома не оставај ништо тешко да работиСо еден ист
Со еден ист
Za da ne stane impotenten kako negoда си го чуваш и пазиш како очите, да не го оставаш на промаја да заспие или да излезе надвор капен, да му купуваш топли алишта и убаво да го храниш и низ дома не оставај ништо тешко да работи
Koлку самоуверено лажеш на темиве за секс ,може и сама да се прелажеш дека ја збориш вистината.Со еден ист
криво ти е шо ти не ја тртиш 5 пати деноKoлку самоуверено лажеш на темиве за секс ,може и сама да се прелажеш дека ја збориш вистината.
Добронамерен совет - посети психолог во скоро време
Ни најмалкукриво ти е шо ти не ја тртиш 5 пати дено
Не лажам,зашто да лажам??[DOUBLEPOST=1487952662][/DOUBLEPOST]Koлку самоуверено лажеш на темиве за секс ,може и сама да се прелажеш дека ја збориш вистината.
Добронамерен совет - посети психолог во скоро време
Е која сум, ајде кажи тука пред сите од која населба сумНи најмалку
Ја знам која е,кај мене живее во населба
Во влае живееш,карши порта.Го знам и брат ти Бојко.Прекини да се глупираш по форумов да не се чујам со него деновиве.Не лажам,зашто да лажам??[DOUBLEPOST=1487952662][/DOUBLEPOST]
Е која сум, ајде кажи тука пред сите од која населба сум
Добро, не ме кажувај на брат ми ама нешто е вистина во тоа што кажувам на темитеВо влае живееш,карши порта.Го знам и брат ти Бојко.Прекини да се глупираш по форумов да не се чујам со него деновиве.
Sent from my SM-G920F using Tapatalk
Дај кажи да видиме што девојка еДобро, не ме кажувај на брат ми ама нешто е вистина во тоа што кажувам на темите