Секс за една вечер

Дали сте за секс за една вечер?

• Да

Гласови: 439 75,6%
  • Не

Гласови: 142 24,4%

• Вкупно гласачи
    581

CELTIK

magionicar
Член од
23 декември 2007
Мислења
2.909
Поени од реакции
839
e oti da ne ke si klecnis i pojke ne ke poznavas takva osoba

Член од
6 август 2007
Мислења
387
Поени од реакции
3
За една вечер ако имаш нагони (НАГОНИ) за Секс, макар и контенјер да е, ке легнеш, па да не збориме ако уште се има фрлено некоја чашка!

klipceto

Fire Walk with Me
Член од
27 мај 2008
Мислења
44
Поени од реакции
1
За една вечер ако имаш нагони (НАГОНИ) за Секс, макар и контенјер да е, ке легнеш, па да не збориме ако уште се има фрлено некоја чашка!
ne samo sto ke ja legnes tuki i rende ke ja naprajs...kutrata kefoj ke bidi :back:

Член од
20 мај 2008
Мислења
961
Поени од реакции
43
Откако ќе се случи долгоочекуваниот прв секс, веќе натаму и не е важно. Ми се случи еднаш да имам однос за една вечер. Не се каам заради тоа. Ми беше убаво, дечкото симпатичен, фин + го познавам од порано. Секако не би имала однос со странец. Мислам дека е индивидуално кој со кого ќе има секс и колку пати, но често сексот за една ноќ е многу осудуван, не знам зошто.

Член од
5 јуни 2008
Мислења
1
Поени од реакции
0
Sum imala prilika za seks za samo edna vecer..no toa e nesto nesfatlivo za mene? Ako veke sakas seks za edna vecer postojat i takvi uslugi:P Sepak moe mislenje ako ednas se sluci ke se sluci i use ednas

klipceto

Fire Walk with Me
Член од
27 мај 2008
Мислења
44
Поени од реакции
1
Откако ќе се случи долгоочекуваниот прв секс, веќе натаму и не е важно. Ми се случи еднаш да имам однос за една вечер. Не се каам заради тоа. Ми беше убаво, дечкото симпатичен, фин + го познавам од порано. Секако не би имала однос со странец. Мислам дека е индивидуално кој со кого ќе има секс и колку пати, но често сексот за една ноќ е многу осудуван, не знам зошто.
svakati cas!!!poveketo toa go pravat a vaka vo razgovor negoduvaat takvi taboti demek posteni se...pa ako ti se ebe odi izebise stodeka e samo za edna vecer toa sepak e fizioloska potreba,ako ne se ebis ke go drkas:pos2:i ne mesaj ljubov i sex vo edna vecer...

Член од
1 јуни 2008
Мислења
43
Поени од реакции
3
P Sepak moe mislenje ako ednas se sluci ke se sluci i use ednas[/quote]

Тоа значи дека сексот бил екстра.:vozbud: па многу врски започнале така.
секс за една вечер ДА СЕКАКО

Член од
5 мај 2005
Мислења
4.454
Поени од реакции
178
Sum imala prilika za seks za samo edna vecer..no toa e nesto nesfatlivo za mene? Ako veke sakas seks za edna vecer postojat i takvi uslugi:P Sepak moe mislenje ako ednas se sluci ke se sluci i use ednas

па ќе ти плати де ако е до плаќање..не е проблем тоа, проблемот кој што се трудиме да го разјасниме е дали БИ...или не би.

Medea

Облинеса
Член од
25 април 2007
Мислења
2.973
Поени од реакции
3.269
Мислам дека би, доколку ми дојде лудачка желба, строго со заштита, и...
Да знам дека нема никогаш пак да го видам:)јебечу изван земљу:)
Да, да, би пробала, и тоа е искуство.

SCORPIO__20

Your sex is on fire
Член од
1 февруари 2007
Мислења
4.380
Поени од реакции
71
Во животот све што ке пробаш е искуство
А и сексот за една вечер е искуство, какво такво, сепак е искуство
Ја би , да би пробал, зошто па да не, додека размислувам на фактот кој после тоа како и зошто ке ме осудува, јас би си го дозволил и тоа задоволство :vozbud:

F

Foxy`BuTTerFLY

Гостин
Во животот све што ке пробаш е искуство
А и сексот за една вечер е искуство, какво такво, сепак е искуство
Ја би , да би пробал, зошто па да не, додека размислувам на фактот кој после тоа како и зошто ке ме осудува, јас би си го дозволил и тоа задоволство :vozbud:
сакаш да кажеш дека си немал, а делиш памет по форумов за тоа?!

SCORPIO__20

Your sex is on fire
Член од
1 февруари 2007
Мислења
4.380
Поени од реакции
71
сакаш да кажеш дека си немал, а делиш памет по форумов за тоа?!

Од сите постови на темава 50 % се твои, а сигурно нема прв да кажам дали сум имал или немал, па баш цела интима на јавен форум, јас постирав како би играл, и кај виде дека делам памет, ??? или ти си ги сфаќаш постовите како што тебе ти одговараат ?

* а ти си имала секс за една вечер ?

Член од
19 февруари 2006
Мислења
1.768
Поени од реакции
31
секс за една вечер е ризик и мач со две острици...Има различни типови на секс за една вечер..Со дечко со кој се знаеш, не сте имале контакт освен пријателски и со дечко кој го запознаваш и после два сата завршуваш во кревет кај него или во кола....значи двата се ризик...Ризикот за лошо помината вечер е по голема него за добро проведено време..Многу примери имам слушнато, немам лично искуство но ке кажам дека сметам само на лош провод...за мене сексот не е нагон него е уживање...а јас неможам да уживам со некој за кој знам претпоставувам се едно дека сум само еден секс више и ништо повеќе...Не осудувам но сматрам дека сексот за една вечер не е за мене..И девојки кои имале такво искуство едноставно претпоставка моја е дека уживањето не било на високо ниво...

Kajgana Shop

На врв Bottom