Секс за една вечер

Дали сте за секс за една вечер?

• Да

Гласови: 439 75,6%
  • Не

Гласови: 142 24,4%

• Вкупно гласачи
    581

Тикви4ка

Нарцис со сина крв
Член од
1 март 2007
Мислења
3.134
Поени од реакции
273
хахахахахаах ова ти беше добро :) :eek:ftopic:

Бтв скоро сите знаеме од пракса дека 95% од луѓето се такви да не кажам 99% дека сакаат и го прават тоа СЕКС за ЕДНА ноќ... така да .. дали било брак дали било врска тоа го прават сите... тие луѓе мн е мал процентот т.е. скоро неприметлив за тие луѓе што се во брак и врска а не вараат така да... тоа е тоа.. :)
ти држи ова... ама ко би стајле анкета секс за една ноќ: да или не 90% би биле за не..

ada

Модератор! ок?
Член од
21 август 2006
Мислења
5.706
Поени од реакции
566
Зошто шиткаат лажен морал.
Декларативно против, а позади завеси се се може.

Затоа преферирам искреност ко онаа на уникатнава. Барем не се преправа.
Сака нешто што објективно е не ок, али си стои позади тоа.

Член од
12 февруари 2008
Мислења
323
Поени од реакции
4
за мене тоа е предизвик и задоволство со мешане на чувствата и истражуване на нешто ново непознато за задоволство на двете страни

Yugo

Law rules
Член од
12 декември 2005
Мислења
8.251
Поени од реакции
28
ти држи ова... ама ко би стајле анкета секс за една ноќ: да или не 90% би биле за не..

Eпа ти држи се за тоа и ќе стигнеш негде.. толку ли не свати дека на форумов ретки се тие што ја кажуваат вистината? :toe::uvo::smir:

Бтв се согласувам со Ада... :) браво Ада за постот :):smir:

F

Foxy`BuTTerFLY

Гостин
Фокси, нема проблем, не е навреда денес да си невина, баш е за ценење, меѓутоа ти го кажа тоа како нешто веќе да го знаеш, затоа ти забележав, инаку нема врска. :)
Не се работи за тоа дали сум сексуално активна или не сум, јас го кажав само моето мислење, а ти отиде на друга страна. :)
Сите размислуваме различно, ти можеби не би сакала да дознаеш, но јас би сакала, а јас секогаш се ставам на местото на оној другиот, не си терам мене како ми одговара.
Знам дека е тешко да му кажеш на дечко ти дека не го бива во кревет, ама нормално дека нема така да му кажеш, како разгалено незаситено девојченце, туку, ќе седнете и ќе разговарате за тоа како двајца возрасни луѓе кои се во врска.
Тоа сигурно ќе го повреди, ама како и да е, не знам за тебе, ама мене повеќе би ме повредило ако ништо не ми каже, а ме вара.
Еце ако знам за што зборуваш еве на.Тоа болдираното од тебе е цитат од една форумџика која го напиша во склоп на реплика на мој пост на сосема друга тема.:smir:

Член од
25 јануари 2007
Мислења
3.176
Поени од реакции
106
Со една девојка не се ни знаев ни па познавав..
Ми пишуваше пред некое време на месенџер, ајде да одиме некаде.
Ни ја знам ни ништо, и одма имаше секс. Зависи која како :)

Член од
11 февруари 2008
Мислења
173
Поени од реакции
17
Епа драга алвејс_јуник искрено да ти кажам јас кога би се нашол во ситуација како твојава не би му ја тупел олку би си се легнал со типот (во мојот случај типка). На крај крајава еднаш се живее а и плус тоа како што кажа погоре дека жена му не ни знае каде е Македонија уште една причина да не му ја мислиш многу и од каде знаеш дали некој во животов воопште ќе успее да те излудува како што он тоа го прави. Јас на ова гледам како на една авантура во животот он има жена он е тој кој што треба ди му ја мисли после. Затоа мој совет иди легни го и ич немај гајле.

Член од
5 мај 2005
Мислења
4.454
Поени од реакции
178
Покрај сите тракатанци што сте испоср...ова изнапишале...дали уствари грото од вас воопшто имале секс, или онака се потрудиле да имаат секс?
Ко второ, дали би стапиле во таква врска за една вечер доколку би биле сингл ете како Јуник?

Искрено, мислам дека секој, машко или женско, што ќе каже дека ако сретне некој типац кој ја/го вади од кожа, страста е до плафон, адреналинот веќе на кило се точи, поради нашиот "чист" морал ние (машко и женско) ќе си отидеме дома...Ма немој...Ќе ја плеснам по гзето и ќе и речам шибај маче, идеме негде на само. And i know you'd all do the same. Калуѓерки последен пат коа проверив, не сурфаат по форуми.

ada

Модератор! ок?
Член од
21 август 2006
Мислења
5.706
Поени од реакции
566
Покрај сите тракатанци што сте испоср...ова изнапишале...дали уствари грото од вас воопшто имале секс, или онака се потрудиле да имаат секс?
Ко второ, дали би стапиле во таква врска за една вечер доколку би биле сингл ете како Јуник?

Искрено, мислам дека секој, машко или женско, што ќе каже дека ако сретне некој типац кој ја/го вади од кожа, страста е до плафон, адреналинот веќе на кило се точи, поради нашиот "чист" морал ние (машко и женско) ќе си отидеме дома...Ма немој...Ќе ја плеснам по гзето и ќе и речам шибај маче, идеме негде на само. And i know you'd all do the same. Калуѓерки последен пат коа проверив, не сурфаат по форуми.
:icon_lol::icon_lol:
Нема везе, на љубов и секс подфорумот се воглавном калуѓерки, а и по некоја светица има. Ма и ангели од време на време прелетуваат со по некој свој пост. Сите, најчесто пишуваат у секс делот од подфорумот. Верувај во тоа!:sakas_ust

Да, пишав и ја дека многу лажен морал се расфрла по темиве.
Ама, факт е и дека реално не е ок да бидеш со некој што е у брак, од која страна сакаш тоа сврти го. И некој стварно не би го направил тоа.
Али за оние кои го направиле, осуди, етикетирања, као како можеш блуднице, бла,бла...не. Секој е вака или онака блудник и нека не мачка очи на други.
Има право да реагира тек кога маж/дечко/жена/девојка ќе му биде у прашање.

ex machina

сфинге раја
Член од
4 септември 2007
Мислења
721
Поени од реакции
104
always_unique напиша:
5 години правев како на друг му одговараше, време е да правам нешо што сакам и што знам дека ке ме исполни и задоволи максимално, иако ке трае ноќ или две, за 5 год. некој у кревет не ме задоволил како треба, овој го прави тоа без да ме допре:vozbud::vozbud:

Јас да сум на твое место, би се припазила. После долгогодишна врска која ја сметаш за неисполнителна, лесна мета си за лешинари, други грабливци и глумци од сите категории.

Преиспитај се уште еднаш кои ти се вистинските намери. Ако секс за една вечер е све што сакаш од типот, ондак терај си ќефот, имаш благослов од мене :). Но, ако во тебе постои и најмала ронка надеж дека нешто многу специјално ќе се случи таа вечер, како на пример дека земјата ќе се затресе и ќе се развијат чувства од негова страна, не се заебавај, опасно е, ќе наебеш (особено ако сексот е добар). Според твојот опис, ми изглеа дека типот е харизматична личност, а таквите обично се свесни за своето влијание на спротивниот пол.

А за морал-неморал, ич да не те боли. Да му удоволиш на целиот човеков род е невозможно. Моралот е и онака релативна категорија, која варира во зависност од религијата, филозофијата, културата, но и совеста на поединецот.

Член од
8 февруари 2007
Мислења
1.968
Поени од реакции
43
always_unique напиша:
Па да, сакам да го направам, зашто од кога се спомна да се направи нешо вакво, неможам да престанам да мислам на тоа, имам некои луди фантазии :vozbud:

Леле ,24 ф ск :pos2::pos2::pos2::pos2: ок е сеа, да не излегуваме од темава, пошто живо ме интересира дали некој има напраено нешто слично, мене совеста ми работи 100 на сат, ама и ме тера некој ѓавол да го направам тоа
Кога веќе сакаш go for it.
Ако на тебе не ти смета да имаш односи со некој кој е во било каква врска ондак ок.

Јас лично не би можела да направам нешто знаејќи дека е тој во врска.
Ниту осудувам, ниту оправдувам. Секој си е личност за самиот себе и си донесува свои одлуки. Дали подоцна ќе се каеш или не запомни нема назад.

Lavanda

Модератор
Член од
18 април 2008
Мислења
676
Поени од реакции
66
Бидејќи горенаведениов основач на темава се огради од тоа да биде советувана или да слуша што треба да прави, јас ќе кажам дека да сите сакаме да лапнеме од забранетото овошје, но зависи од ситуацијата во која се наоѓаш, мене лично сега во ситација во која сум не би се осмелила да на правам такво нешто, шо знам нема да можам дечињата да си ги гушнам како до сега, па ни него да го гледам исто како до сега што сум го гледала(зборувам лично за мене), а дека вараат сите тоа е точно не е битно дали се во брак или не тераат док им е мерак, но јас ете неможам, незнам не ми дава нешто да го направам тоа, и кога сум била сама милам не во брачна заедница, ете на пример шо ако истиот тој почне да досаѓа да се јавува да праи ремет, потоа каде ?? а веќе имаш семејство деца се во прашање?? не зезајте да е обична врска пак е ризично па негали во брак со дечиња, незнам јас не би го направила тоа, и веќе кога сте во врска ако гледате по други расчистете ја и терајте, ако веќе ве привлекува некој друг зошто да го трошите залудно времете одете, никој така нема да се налути , али секс за една ноќ кој потоа ќе ти донесе камен на душа не благодарам:smir:
Излезете од врска и имајте потоа секс за една ноќ, секоја ноќ(леле реченицава ве поздрави):vozbud:

R

reactive89

Гостин
Незнам како некој може да има секс за една ноќ... не го разбирам тоа...
По мое мислење, иако може личноста ме привлекува многу, но ќе се издржам нема да имам секс со неа до тоа време додека ја запознам убаво и додека не решиме на што ќе бидеме... зашто секс за една вечер, под никој случај не поддржавам... тоа е уште една од многуте глупости на младинава...
Од кај да знам она (во мојов случај) со колку легнала и дали јас по неа ќе фатам некоја болест, ХИВ или што ти знам таму???

Не, не, не неможам јас така, неможам тоа јас да го направам, макар и ме излуди девојката со своите покрети... а бидејќи имам цврст карактер знам дека и по се ќе останам на мое мислење и дека во тој даден момент ќе се воздржам и нема да направам ништо...

ex machina

сфинге раја
Член од
4 септември 2007
Мислења
721
Поени од реакции
104
Од кај да знам она (во мојов случај) со колку легнала и дали јас по неа ќе фатам некоја болест, ХИВ или што ти знам таму???
А демек, со сериска моногамија не се фаќаат болести? :pos: Уште поопасно е бате, пошто може и да се опуштиш и да ти падне критериумот за ризичност. Во секс за една ноќ, бар правилата се општопознати и општоприфатени: користи заштита и не очекувај дека ќе ти се јават следниот ден.

Член од
25 јануари 2007
Мислења
6.775
Поени од реакции
314
Незнам како некој може да има секс за една ноќ... не го разбирам тоа...
По мое мислење, иако може личноста ме привлекува многу, но ќе се издржам нема да имам секс со неа до тоа време додека ја запознам убаво и додека не решиме на што ќе бидеме... зашто секс за една вечер, под никој случај не поддржавам... тоа е уште една од многуте глупости на младинава...

Не, не, не неможам јас така, неможам тоа јас да го направам, макар и ме излуди девојката со своите покрети... а бидејќи имам цврст карактер знам дека и по се ќе останам на мое мислење и дека во тој даден момент ќе се воздржам и нема да направам ништо...
А зашто сексот за една ноќ мислиш дека е продукт на младинаВА?
Божем порано луѓето немале одредени потреби и сите биле поштени и не шарале наоколу?
Бате, од секогаш постоеле “вакви“ работи, само што сега веќе не се табу теми, а тогаш и те како биле, затоа не препишувај на денешната младина се` што тебе не ти чини.:)

Kajgana Shop

На врв Bottom