Ок е, секој има свое право на размислување и прифаќање на работите од свој аспект. Немам јас ништо против твојот став, туку сакав само да кажам дека девојката и да има секс за една вечер тоа не ја прави лесна или помалку вредна, на тоа алудирав.Тоа е мој став, и не би го менувала, ни за 100 год !!!
Доволно сум голема, и нема повеќе тука на што да се дискутира.:smir:Me te teram ds menuvas stav, samo velam deka koga ke potporasnes ke diskutirame povtorno, OK
Ne e lesna taa koja saka seks za edna vecer.Ок е, секој има свое право на размислување и прифаќање на работите од свој аспект. Немам јас ништо против твојот став, туку сакав само да кажам дека девојката и да има секс за една вечер тоа не ја прави лесна или помалку вредна, на тоа алудирав.
Не!!!
Зошто?
Не ми е убаво да бидам со некого само за 1 вечер зашто тогаш би се чувствувала како да ме искористува.![]()
Ќе цветаш кога ќе раскинеш(недај боже). Ќе бидеш ко пуштена од ланец во неколку наврати^
Јас сум во долга и сериозна врска, така да нема секс ни за 1 ни за др вечери (со други), а и да би била сама пак би била за не. Може малку и врскава делува на овој став.![]()
Не!!!
Зошто?
^
Јас сум во долга и сериозна врска, така да нема секс ни за 1 ни за др вечери (со други), а и да би била сама пак би била за не. Може малку и врскава делува на овој став.![]()
Ќе цветаш кога ќе раскинеш(недај боже). Ќе бидеш ко пуштена од ланец во неколку наврати![]()
Зошто да си ќутат ? Зар мислиш дека нашиве идат само по наши ??? Ами што е со странциве ? Барем тоа е лесно , фати си странец и ич да не те боли ,,а за секс у секое време со нашинецДевојки, ако сте по спортот, поарно ќутете си за што сте правеле во минатото, или асален дечко-тешко, туку нечиви спортистки ќе си останете, не сме во Амстердам или Прага.