Секс за една вечер

Дали сте за секс за една вечер?

• Да

Гласови: 439 75,6%
  • Не

Гласови: 142 24,4%

• Вкупно гласачи
    581

Divider

Seraphim
Член од
24 февруари 2005
Мислења
27.337
Поени од реакции
3.062
Me te teram ds menuvas stav, samo velam deka koga ke potporasnes ke diskutirame povtorno, OK

leandra

Модератор
Член од
25 јануари 2007
Мислења
23.641
Поени од реакции
38.562
^ Баш така,се тече се се менува :)

Член од
13 август 2010
Мислења
956
Поени од реакции
1.100
Тоа е мој став, и не би го менувала, ни за 100 год !!!
Ок е, секој има свое право на размислување и прифаќање на работите од свој аспект. Немам јас ништо против твојот став, туку сакав само да кажам дека девојката и да има секс за една вечер тоа не ја прави лесна или помалку вредна, на тоа алудирав.

¯

¯\_(ツ)_/¯

Гостин
Ок е, секој има свое право на размислување и прифаќање на работите од свој аспект. Немам јас ништо против твојот став, туку сакав само да кажам дека девојката и да има секс за една вечер тоа не ја прави лесна или помалку вредна, на тоа алудирав.
Ne e lesna taa koja saka seks za edna vecer.

Lesna e... nema takvi devojki, ova e zbor izmislen od grdite devojki/zeni.

|Volkswagen|

Тастатурата е посилна од мечот!
Член од
21 јули 2009
Мислења
2.736
Поени од реакции
907
Не ми е убаво да бидам со некого само за 1 вечер зашто тогаш би се чувствувала како да ме искористува.:toe:

А ти да го искористиш него?

Плус тоа, Macedonian Girl верувај дека големи се шансите да бидеш фан за едновечерен секс како што одминуваат годините, освен ако не си во сериозна врска.
Така што 100-те години подели ги со 10 и ќе видиш што ќе се случи.

До 20 години се глуми лудило. После 20-тата, работите се менуваат. Страста за секс и за one night stand се менува. Остај тебе што ти кажуваат другарки, по дома, па и она што го читаш на форумов. Секаде се глуми лудило.

Сите се сексаат Macedonian Girl, цела Македонија, секој со секого. Wake up. Истото важи и за сите други твои истомисленички. Престанете да глумите лудило.

Член од
14 август 2010
Мислења
5.509
Поени од реакции
5.821
^

Јас сум во долга и сериозна врска, така да нема секс ни за 1 ни за др вечери (со други), а и да би била сама пак би била за не. Може малку и врскава делува на овој став.:)

Член од
25 мај 2007
Мислења
6.662
Поени од реакции
949
^

Јас сум во долга и сериозна врска, така да нема секс ни за 1 ни за др вечери (со други), а и да би била сама пак би била за не. Може малку и врскава делува на овој став.:)
Ќе цветаш кога ќе раскинеш(недај боже). Ќе бидеш ко пуштена од ланец во неколку наврати :)

A

Antigona

Гостин
Девојчево над мене , се оснесува на Македонското девојче, ми делува ко во времето на патријархатот......изгледа премногу се врзала за дечко и. А за разлика од неа кој тврди дека не би прифатила секс за една вечер ,,,јас се кладам дека дечко и би прифатил секс за 1 вечер со друга , без да и каже..... Понекогаш постојат моменти кога не можеш да се контролираш , кога нешто неочекувано ќе те возбуди и нема да мислисш на ништо , освен да го измрсиш опашот

Не знам дали членкава над мене ја знае поговорката : туѓото е послатко ? Оние што се во брак не се толку мирни и примерни да ги наречам ,,,а што останало за оние во врска ,,, па и тоа демек сериозна ,,,или можеби само така се утешуваат со она сериозна врска и верност во неа ?? хмммммм

|Volkswagen|

Тастатурата е посилна од мечот!
Член од
21 јули 2009
Мислења
2.736
Поени од реакции
907
^

Ќе цветаш кога ќе раскинеш(недај боже). Ќе бидеш ко пуштена од ланец во неколку наврати :)

Колку е само вистина ова...

Ти посакувам се најдобро во твојата долга врска Macedonian Girl, само што 99,9999% од случаите како тебе завршуваат како најголеми фанови на one night stand, а останаите 0,0001% се мажат на 22 години и кукаат оти имале секс само со едно машко и цел живот дежурен кривец за нивната мизерија е токму тој факт.

RZ

Член од
3 април 2010
Мислења
75
Поени од реакции
14
Абе како и да е кај нас неможе тоа да се практикува пошто утредента одма си курва. Вие не ја знаете онаа поговоракана каде што вели:

Клуч кој отвара многу врати е добар клуч. А катанец кој се отвара со многу клучеви....е ондак нечини катанецот.

Затоа не ја напаѓајте Мацедониан Гирл, па и да раскине, тоа незначи дека ке се ебе со кој ке стигне. Тоа не значи дека во врската му фалело секс па сеа ај ке удри кај ќе стигне. Може пак ќе сака некого да запознае прво убаво па после да се впушти во авантура.

Таруно

Еким
Член од
9 јуни 2010
Мислења
2.610
Поени од реакции
2.505
Ја би секс за една вечер, ама ако се покажам добро. Ако не, ја би да повториме. ;)

Sussaro

Southern comfort, southern sun
Член од
27 декември 2005
Мислења
6.179
Поени од реакции
25.988
А јас се кладим дека 90% од мушкарциве што се јачаат, ако фатат женска поодат 2-3 месеца и малава собира муда и му рече-срцка слушај, пред да поминеме во поозбилно стање, морам да ти кажам една работа. Јас кога сум сингл, знам често онака да си излеземе со другарките да мавнеме 3-4 џин-тоници, водка-боровници (и останати вагинални пијачки) да си пикирам некој типац што ми фаќа око и квалитетно да си се исплескам вечерта-па да ве видам јуначишта дали ви е сеедно или пиете Нектар сокче. Или уште да додаде и зачин-и тоа не е се. Кога работев на брод 2-3 месеца без секс па кога сум грабнала тоа морнарите и тие симпатичните богаташи. Па кога бев во Шпанија на одмор, што имаше еден Србин мускулест како сме се пукале на плажа најдобар секс во живот. А за нова година во Будимпешта имаше еден Италјанец кога ми извади еден дебел мрсен алат па кога почнав да вриштам од блажоини. Ај сега замислете си дека вашата девојка што ја имате моментално ви го кажува ова. Гадно а? Ај сега размислете што ќе пишете на темава.

Девојки, ако сте по спортот, поарно ќутете си за што сте правеле во минатото, или асален дечко-тешко, туку нечиви спортистки ќе си останете, не сме во Амстердам или Прага.

A

Antigona

Гостин
Девојки, ако сте по спортот, поарно ќутете си за што сте правеле во минатото, или асален дечко-тешко, туку нечиви спортистки ќе си останете, не сме во Амстердам или Прага.
Зошто да си ќутат ? Зар мислиш дека нашиве идат само по наши ??? Ами што е со странциве ? Барем тоа е лесно , фати си странец и ич да не те боли ,,а за секс у секое време со нашинец :)

Kajgana Shop

На врв Bottom