Секс/врска/брак со партнери од различна религија/националност

Член од
19 март 2011
Мислења
18.984
Поени од реакции
40.199
Се ијам. best sex ever!
Одлично. Им се имаш дома пофалено?
Тато, мамо, како испушив еден сечен вчера, лудница.

Бидејќи ти си остров, твојот живот е независен од животите на луѓето околу тебе, јунак.

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Хмм а зашто замарање кој рекол, како рекол и зашто рекол? Ако некој во 2015 има такви сфаќања да очекува некоја на 25+ да кажеме да е невина едноставно треба да се врати во селото од кај што си дошол.
Што знам, немам налетано на вакви луѓе во Македонија, океј, ако ги избациме форумскиве ебачи шо дискутабилно е дали цицка со рака фатиле не па друго, тоа кој што пишал на Кајгана на таа тема не е никаков репер. Веројатно е до друштвото :)

Член од
28 мај 2008
Мислења
3.966
Поени од реакции
4.073
Да си женско Македонка, да живееш во Македонија, и да се ебеш со Албанец навистина те прави курва. Или нешто уште полошо, само што не можам збор да нјадам за тоа. Ти се имаш ебено со Албанец?
А ти прават мерак, женските од Викторија Сикрет, а само една е македонка ?
Колку се само тоа глупости, ако ти се ококорат очите кога ќе ја видиш каква врска има што ако е Албанка, Македонка. Бразилка, Шпањолка ...

Член од
19 март 2011
Мислења
18.984
Поени од реакции
40.199
А ти прават мерак, женските од Викторија Сикрет, а само една е македонка ?
Колку се само тоа глупости, ако ти се ококорат очите кога ќе ја видиш каква врска има што ако е Албанка, Македонка. Бразилка, Шпањолка ...
Абе се еманципирани јунаци на темава. Сите сме луѓе, сите сме едно, сите сме исти...

Член од
13 септември 2007
Мислења
5.785
Поени од реакции
4.028
Одлично. Им се имаш дома пофалено?
Тато, мамо, како испушив еден сечен вчера, лудница.

Бидејќи ти си остров, твојот живот е независен од животите на луѓето околу тебе, јунак.
А ако испушам несечен треба да одам и да ги известам мајка ми и татко ми? Треба цела фамилија да ја поканам во ресторан, да застанам на бина со микрофон и да се пофалам за успехот што сум го постигнала и сум испушила Македонски кур?

Мојот сексуален живот е моја работа, не треба моите воопшто да ги засега со кој сум имала секс.

Член од
28 мај 2008
Мислења
3.966
Поени од реакции
4.073
Абе се еманципирани јунаци на темава. Сите сме луѓе, сите сме едно, сите сме исти...
Аделина не ти прави мерак, што ќе кажат твоите дома ако ти биде женска ?

Член од
19 март 2011
Мислења
18.984
Поени од реакции
40.199
Аделина не ти прави мерак, што ќе кажат твоите дома ако ти биде женска ?
Ми прави мерак. Цицки, газ, се е во ред. Но животот не е само цицки и газ. Пес да имаш дома, ќе се скапиш мислење со кого да го спариш. Од некоја чудна причина, за луѓето тоа не важи.[DOUBLEPOST=1422785184][/DOUBLEPOST]
А ако испушам несечен треба да одам и да ги известам мајка ми и татко ми? Треба цела фамилија да ја поканам во ресторан, да застанам на бина со микрофон и да се пофалам за успехот што сум го постигнала и сум испушила Македонски кур?

Мојот сексуален живот е моја работа, не треба моите воопшто да ги засега со кој сум имала секс.
Апсолутно. Но ете, for the sake of this conversation, ќе ти биде сеедно да им кажеш дома? На пример, се дупиш со шкон, па љубав, па нели сите сме исти, па решавате до крајот на животот да живеете заедно и да купувате тоалетна хартија само за тебе, ќе ти биде сеедно како и што твоите родители мислат за сето тоа?

Последно уредено:
Член од
28 мај 2008
Мислења
3.966
Поени од реакции
4.073
Ми прави мерак. Цицки, газ, се е во ред. Но животот не е само цицки и газ. Пес да имаш дома, ќе се скапиш мислење со кого да го спариш. Од некоја чудна причина, за луќето тоа не важи.
Тука ти е тебе проблемот, премногу мислиш
Кај луѓето сетилата за наоѓање партнер за секс се до толку развиени и изострени што уште на прв поглед знаеш дали е или не. Само со еден искрен поглед, насмевка, еден бакнеж знаеш дали ќе го бива или не сексот, со многу мислење само ги комплицираш работите.
Песот да го пуштиш надвор ќе најде подобар партнер отколку ти да му бараш, од причина што не му ги знаеш афинитетите какви му се. Така е и со родителите и децата

Член од
14 февруари 2014
Мислења
181
Поени од реакции
155
Каков јазик какво изразување на јавен форум.Секоја чест.Дајте малку покултурна дискусија.Сигурно има понормални изрази и зборови и за машката и женската страна на дебатава.

Член од
19 март 2011
Мислења
18.984
Поени од реакции
40.199
Тука ти е тебе проблемот, премногу мислиш
А како заклучи дека имам некаков проблем? Затоа што не сакам да општам со шконка? Одличен критериум.[DOUBLEPOST=1422785566][/DOUBLEPOST]
Каков јазик какво изразување на јавен форум.Секоја чест.Дајте малку покултурна дискусија.Сигурно има понормални изрази и зборови и за машката и женската страна на дебатава.

Член од
13 септември 2007
Мислења
5.785
Поени од реакции
4.028
Пес да имаш дома, ќе се скапиш мислење со кого да го спариш. Од некоја чудна причина, за луќето тоа не важи.
Ама ТИ ќе мислиш со кого да го спариш. Пошто ти имаш идеја и мислење дека тој пес треба да се спари само со една раса на песови.
Сите други песови не се достојни за твојот пес.
Оди пушти го на улица сам да се спари и да видиш колку е ограничен тој твој пес и дали ќе те почека да му најдеш соодвеетен пес.
Апсолутно. Но ете, for the sake of this conversation, ќе ти биде сеедно да им кажеш дома? На пример, се дупиш со шкон, па љубав, па нели сите сме исти, па решавате до крајот на животот да живеете заедно и да купувате тоалетна хартија само за тебе, ќе ти биде сеедно како и што твоите родители мислат за сето тоа?
Прво, моите ќе дознаат за мој партнер само коа ќе ми дојде време за брак. Се пред тоа не е нивна работа.
Апсолутно ќе ми биде сеедно.
Живеам самостојно далеку од Македонија. Ако моите одлучат да не го прифатат мојот брак тоа е нивен избор. Не зависам од нив.
Кога праеле деца знаеле дека тие деца ќе пораснат и ќе имаат сопствени мислења и ќе донесуваат сопствени ставови и ќе имаат слободна воља.
Ако сакаш да контролираш нечиј сексуален живот. купи си пес :icon_lol:
Јас нема да се разделам од некој со кој сум среќна и со кој сакам да градам иднина само затоа што они имаат предрасуди.

Член од
19 март 2011
Мислења
18.984
Поени од реакции
40.199
Живеам самостојно далеку од Македонија.
Со најде шкон од Македонија и избега далеку од тука? :pos:

Јас во овие неколку години на форумов немам најдено некој вака сам да се посере на сопствените аргументи во дискусијата. Ме изнасмеа, да не пукниш.

Stay positive, ќе трошите помалку на тоалетна хартија, уште и децата ако ги воспитате во тој хигиенски дух...;)

Член од
19 март 2011
Мислења
18.984
Поени од реакции
40.199
:facepalm:

Ме праша дали сум имала секс со Албанец you stupid fuck!

@Ilumious моеш сеа казнени да ми пишеш за навреда пошо не можев да се воздржам веќе. :pipi:
Нешто си нервозна? Нели воопшто не ти е гајле што мислат другите за тебе? До толку не ти е гајле што почна да ме навредуваш?

Точно, те прашав дали си имала секс со Албанец, затоа што во твојот иницијален пост за тоа колку се луѓето затуцани во Македонија се обиде да подметнеш кукавичко јајце, односно да претставиш дека е потполно исто ва Македонија да имаш двајца бивши, и да се дупиш со шкон. Мое право е да кажам дека првото за мене е ОК, второто те прави полошо од курва. Зошто мислиш дека твоето е исправно, а моето не?

Затоа што се дупиш со шкон? Лудница логика.

Аман немој со мемињата, ќе се убиеш од поенти докажување на тој начин.

Член од
13 септември 2007
Мислења
5.785
Поени од реакции
4.028
Нешто си нервозна? Нели воопшто не ти е гајле што мислат другите за тебе? До толку не ти е гајле што почна да ме навредуваш?

Точно, те прашав дали си имала секс со Албанец, затоа што во твојот иницијален пост за тоа колку се луѓето затуцани во Македонија се обиде да подметнеш кукавичко јајце, односно да претставиш дека е потполно исто ва Македонија да имаш двајца бивши, и да се дупиш со шкон. Мое право е да кажам дека првото за мене е ОК, второто те прави полошо од курва. Зошто мислиш дека твоето е исправно, а моето не?

Затоа што се дупиш со шкон? Лудница логика.

Аман немој со мемињата, ќе се убиеш од поенти докажување на тој начин.
Многу нормално дека ќе се изнервирам кога не праиш муабет што има логика, туку од еден пост ќе си напраиш некој рандом безврска муабет.
Да ми дадеше некој аргумент можеби и ќе те сфатев поозбилно.
Нејсе.
Седи си ти со твоите ОК мислења, не е проблем.

Kajgana Shop

На врв Bottom