Пес да имаш дома, ќе се скапиш мислење со кого да го спариш. Од некоја чудна причина, за луќето тоа не важи.
Ама ТИ ќе мислиш со кого да го спариш. Пошто ти имаш идеја и мислење дека тој пес треба да се спари само со една раса на песови.
Сите други песови не се достојни за твојот пес.
Оди пушти го на улица сам да се спари и да видиш колку е ограничен тој твој пес и дали ќе те почека да му најдеш соодвеетен пес.
Апсолутно. Но ете, for the sake of this conversation, ќе ти биде сеедно да им кажеш дома? На пример, се дупиш со шкон, па љубав, па нели сите сме исти, па решавате до крајот на животот да живеете заедно и да купувате тоалетна хартија само за тебе, ќе ти биде сеедно како и што твоите родители мислат за сето тоа?
Прво, моите ќе дознаат за мој партнер само коа ќе ми дојде време за брак. Се пред тоа не е нивна работа.
Апсолутно ќе ми биде сеедно.
Живеам самостојно далеку од Македонија. Ако моите одлучат да не го прифатат мојот брак тоа е нивен избор. Не зависам од нив.
Кога праеле деца знаеле дека тие деца ќе пораснат и ќе имаат сопствени мислења и ќе донесуваат сопствени ставови и ќе имаат слободна воља.
Ако сакаш да контролираш нечиј сексуален живот. купи си пес
Јас нема да се разделам од некој со кој сум среќна и со кој сакам да градам иднина само затоа што они имаат предрасуди.