- Член од
- 6 април 2015
- Мислења
- 423
- Поени од реакции
- 150
Зш да не ...Опааа се отвори ......
Зш да не ...Опааа се отвори ......
е да си жив. Маките наши, на високите луѓе никој не ги зема у предвид.За човечиња како мене од 184 см и нагоре не е баш пријатно ...на хауба
Добро изгледаш на аватаров.На Водно еднаш јако беше кога не гледаше еден пар
Е на водно секогаш има публика. Добар зачин е кога минуваат покрај колата, а особено кога ќе застанат да погледнат малце, нелиНа Водно еднаш јако беше кога не гледаше еден пар
А тек ако влезат у кола, тек тогаш ќе ти дозачинатЕ на водно секогаш има публика. Добар зачин е кога минуваат покрај колата, а особено кога ќе застанат да погледнат малце, нели
Еша штета не ми се десило дао влезат у кола. Ај ако бидеме со тебе у кола коа ке зирне некој ке го повлечеме за рака да дозачине малцеА тек ако влезат у кола, тек тогаш ќе ти дозачинат
може јас?Еша штета не ми се десило дао влезат у кола. Ај ако бидеме со тебе у кола коа ке зирне некој ке го повлечеме за рака да дозачине малце
Шо тис? Да бидеш у кола, или да влезеш у кола да стаеш од меродијата малце шо цело време ја солеш секаде?може јас?
Еша штета не ми се десило дао влезат у кола. Ај ако бидеме со тебе у кола коа ке зирне некој ке го повлечеме за рака да дозачине малце