Секс во кола?

• Креатор на темата Креатор на темата Volkswagen
  • Време на започнување Време на започнување
едно од подобрите искуства :) посебно со упалени светла на водно :)

Сксот во кола .....ммммм интересно е фино возбудливо...сум имал на мн места секс во кола....но имав и непријатни изненадувања....на пр ми се залепија пазачите...така да повеќе сум за секс на кревет иако ме пали и секс на разни места....отворено парк шума..клупа....скали...во влез и сл....

Ех кој не пробал незнае ... Добар период имам мавано секс во кола неколку пати се соочив со пазачи потоа си затемнив стакла оди види сеа нешто :)

Сум имал често пати во Водно со 3 различни девојки, но со 4 кога дојде работата се добро помина се бакнувавме се лапавме, и почнав да ја соблечам по горниот дел, и уште ја мувам и во исто време две прсти доле :P, кога мувајќи ја по вратот спушти глас како да се плаши и ме стега накај себе и почна да ме треса викам што и стана у п.м да не има некоја болест и ми дава сигнал да гледам позади, еден идиот не гледал можеби цело време а јас не сум приметил,кога се свртев почна да бега спушти ретардиран глас и ја удри хаубата со нешто и од тогаш ја во кола никако.

Последно уредено од модератор:
А зошто не ги оставите да гледаат?

Мене не би ми пречело.[DOUBLEPOST=1487147940][/DOUBLEPOST]
а што ако ве фати полиција?
колку се казните? :P
нема казни ако сте внатре во колата.
ако ве фатат надвор - е тогаш ќе има казна.

А зошто не ги оставите да гледаат?

Мене не би ми пречело.[DOUBLEPOST=1487147940][/DOUBLEPOST]
нема казни ако сте внатре во колата.
ако ве фатат надвор - е тогаш ќе има казна.
Мислам дека си грешка независно е дали си внатре или надвор казливо е со закон само незнам колкава е казната.

Мислам дека си грешка независно е дали си внатре или надвор казливо е со закон само незнам колкава е казната.
Мене инспектор ми кажа дека ако се внатре луѓето не може ништо да направи.

Искрено за мене тоа е највозбудливото нешто најмногу ме пали ....
Настрана од сите сами негде во кола уффф ... :P:P:P:love:

За човечиња како мене од 184 см и нагоре не е баш пријатно ...на хауба :backa:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom