Довичински -
Довичински П.
- Член од
- 26 ноември 2009
- Мислења
- 1.205
- Поени од реакции
- 674
uste neam probano no ima vreme
Кој спомна соблекување во кола...? Треба само неопходното да го подсоблечеш И треба да е тесно. Кола е. Кој сака комфорт, ете му кревет, нели?секус у кола.. интересно... не сум пробал али дефинитивно незгодно би било ако му ја зеам на татко ми колата (Nissan Sunny) ептен е тесна... нема да можам ни да се соблечам.. а у стокецот мој некако поширочко се глеа.. би можело да се напрај нешо
ебати сексот ако утре ден те болат и раце и нозе и алатот дури... и не мислев на комплет соблакање ко по дома него мислев барем нешо од нешо да се раскомотишКој спомна соблекување во кола...? Треба само неопходното да го подсоблечеш И треба да е тесно. Кола е. Кој сака комфорт, ете му кревет, нели?
Во тоа е убавината во тој секс, утредента да те болат раце, нозе, половина, ватевер.
Погледни ја колата на сликата, и споредија со некое Пунто или Поло, можда C4? (нешто од наш стандард) па после ќе праиме муабет!poglednete go videoto:wink:
http://magazine.bloo.it/scienza_salute/le_migliori_posizioni_per_il_sesso_in_macchina.html