Секс во кола?

• Креатор на темата Креатор на темата Volkswagen
  • Време на започнување Време на започнување
Тапа е!Сексот у кола ми е онака колку ради реда.

Да не знаеш што да правиш со нозете.Тапа,начисто укочувања.
Хауба и болки во грбот.Тешко на оние кој немаат каде,па мораат во кола.Ви посакувам успешни моменти :)

poglednete go videoto:wink:
http://magazine.bloo.it/scienza_salute/le_migliori_posizioni_per_il_sesso_in_macchina.html

2232000573_3db4438aa5_m.jpg

Многу пати сум имал во кола секс претпочитам на задно седиште. Најчесто возам кола со две врати седиштата навалени нанапред и скроз напред однесени се местиш позади во удобна позиција и се тера работа :sekss:

Секс може да се има на разни начини а некои за жал само пишуваат за тоа...:nesum:

секус у кола.. интересно... не сум пробал али дефинитивно незгодно би било ако му ја зеам на татко ми колата (Nissan Sunny) ептен е тесна... нема да можам ни да се соблечам.. а у стокецот мој некако поширочко се глеа.. би можело да се напрај нешо :)

секус у кола.. интересно... не сум пробал али дефинитивно незгодно би било ако му ја зеам на татко ми колата (Nissan Sunny) ептен е тесна... нема да можам ни да се соблечам.. а у стокецот мој некако поширочко се глеа.. би можело да се напрај нешо :)
Кој спомна соблекување во кола...? Треба само неопходното да го подсоблечеш :) И треба да е тесно. Кола е. Кој сака комфорт, ете му кревет, нели? :)
Во тоа е убавината во тој секс, утредента да те болат раце, нозе, половина, ватевер.

Кој спомна соблекување во кола...? Треба само неопходното да го подсоблечеш :) И треба да е тесно. Кола е. Кој сака комфорт, ете му кревет, нели? :)
Во тоа е убавината во тој секс, утредента да те болат раце, нозе, половина, ватевер.

ебати сексот ако утре ден те болат и раце и нозе и алатот дури... и не мислев на комплет соблакање ко по дома него мислев барем нешо од нешо да се раскомотиш :)

П.С ако е некој висок/а со глава у кров па и глава ке го/ја боли.. и тоа е убавината.. шо да ти кажам :)

Секс во кола мммммммммм ...... многу годишно искуство и супер е. сепак треба да се проба за тие што немаат пробано, по можност пробајте во караван :vozbud::vozbud::drk:

Не не берит.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom