Секс во брак! Искуства, мислења..

LustingVertigo

Snopdan Dogovich
Член од
1 декември 2017
Мислења
897
Поени од реакции
1.405
Од лично искуство, досега скоро секој пат кога се имаме видено со партнерот правиме по 2 партии, некогаш се има случено и 3-4, ама имам 22 години така да хехехехе...

Едино само што ми се трошат батериите, и нели маживе знаеме како е откако ќе свршиш како да ти фали дел од тебе и си истоштен...

Мислам дека сексот е една од најважните работи (топ 4) за успешна врска и практикувам редовно да го празнам циганчево (y)

Член од
5 март 2023
Мислења
431
Поени од реакции
1.751
Секс во брак??????? АХАХАХАХАХАХХАХАХАХАХА научна фантастика......

OMG!!

Пилот
Член од
27 февруари 2017
Мислења
2.725
Поени од реакции
2.497
Од лично искуство, досега скоро секој пат кога се имаме видено со партнерот правиме по 2 партии, некогаш се има случено и 3-4, ама имам 22 години така да хехехехе...

Едино само што ми се трошат батериите, и нели маживе знаеме како е откако ќе свршиш како да ти фали дел од тебе и си истоштен...

Мислам дека сексот е една од најважните работи (топ 4) за успешна врска и практикувам редовно да го празнам циганчево (y)
На 22 си оженет?(n)

Член од
25 јануари 2023
Мислења
16
Поени од реакции
14
Единствен конструктивен коментар е ова со неплодните денови, другото си е ладење на мозокот и фантазиите. Нема проблем, фала ви :)

Oралниот секс и мастурбирањето се опции но прашањето ми беше за класичен секс со свршување на двата партнера без да има потенцијални шанси за бременост.

Фала пријатно
Redoven seks 3/4pati nedelno bez kondom vo neplodni denovi svrsuvam v pice kaj nea.Lizenje pusenje sekogas za pojako zadovolstvo.Koga pocnam da ja zadovoluvam bez 2/3pati da ja svrsam ne prestanuvam.

Член од
29 август 2008
Мислења
5.990
Поени од реакции
4.493
Redoven seks 3/4pati nedelno bez kondom vo neplodni denovi svrsuvam v pice kaj nea.Lizenje pusenje sekogas za pojako zadovolstvo.Koga pocnam da ja zadovoluvam bez 2/3pati da ja svrsam ne prestanuvam.
Bravo hustler boy..!!

Kajgana Shop

На врв Bottom