- Член од
- 6 декември 2022
- Мислења
- 960
- Поени од реакции
- 1.465
Шо ќе се отвора тема за тоа, одма ти следи бан и тоа баш од твојта клика.Da i jas mislam ne e dovolno zboreno za tema zeni i nivni manipulacii.
Treba da se otvori nekoja tema za toa.
Шо ќе се отвора тема за тоа, одма ти следи бан и тоа баш од твојта клика.Da i jas mislam ne e dovolno zboreno za tema zeni i nivni manipulacii.
Treba da se otvori nekoja tema za toa.
На 22 си оженет?Од лично искуство, досега скоро секој пат кога се имаме видено со партнерот правиме по 2 партии, некогаш се има случено и 3-4, ама имам 22 години така да хехехехе...
Едино само што ми се трошат батериите, и нели маживе знаеме како е откако ќе свршиш како да ти фали дел од тебе и си истоштен...
Мислам дека сексот е една од најважните работи (топ 4) за успешна врска и практикувам редовно да го празнам циганчево![]()
Не сум женет, можеби не требашо да пишам партнер, само во сериозна врска сум.На 22 си оженет?![]()
Redoven seks 3/4pati nedelno bez kondom vo neplodni denovi svrsuvam v pice kaj nea.Lizenje pusenje sekogas za pojako zadovolstvo.Koga pocnam da ja zadovoluvam bez 2/3pati da ja svrsam ne prestanuvam.Единствен конструктивен коментар е ова со неплодните денови, другото си е ладење на мозокот и фантазиите. Нема проблем, фала ви
Oралниот секс и мастурбирањето се опции но прашањето ми беше за класичен секс со свршување на двата партнера без да има потенцијални шанси за бременост.
Фала пријатно
Bravo hustler boy..!!Redoven seks 3/4pati nedelno bez kondom vo neplodni denovi svrsuvam v pice kaj nea.Lizenje pusenje sekogas za pojako zadovolstvo.Koga pocnam da ja zadovoluvam bez 2/3pati da ja svrsam ne prestanuvam.
Brat ili uzivaj i taa da uziva ili ne pocnuvaj a ne samo da svrsis i gotovoBravo hustler boy..!!