мкд владе
arch-enemy
- Член од
- 21 ноември 2009
- Мислења
- 19.382
- Поени од реакции
- 24.092
Dovolno e tuka, vo javniot del na forumot so pisi so masko so se pretstavuva kako napaleno zenskoso mene nikoj ne piSI, neka ti potvrdi i sam![]()
![Намигнување ;) ;)](/styles/default/xenforo/smilies/wink.png)
Dovolno e tuka, vo javniot del na forumot so pisi so masko so se pretstavuva kako napaleno zenskoso mene nikoj ne piSI, neka ti potvrdi i sam![]()
ne sum napalena voopsto a dali sum masko ili zensko - well you'll never knowDovolno e tuka, vo javniot del na forumot so pisi so masko so se pretstavuva kako napaleno zensko![]()
Manje bitno vo sekoj slucajne sum napalena voopsto a dali sum masko ili zensko - well you'll never know![]()
Важи Ставреne sum napalena voopsto a dali sum masko ili zensko - well you'll never know![]()
pa nz ti me citiraseManje bitno vo sekoj slucaj![]()
what? hahaВажи Ставре![]()
Или стандардот тука..Еее таа шема со „возење" е уште од времето кога се појави прв пат mIRC-от за комуникација. Па кога ќе побараш слика од прва ти испраќа некоја слика од девојка што изгледа ко модел и така сфаќаш дека некој си игра курот со тебепедерана има колку сакаш. Ако сакаш да дознаеш дали е женско или машко во текот на првиот и најкасно до вториот ден ако добро ви иде муабетот ќе и побараш број на мобилен да и закажеш да се видите у живо и да се запознаете ако се работи за некоја нормална личност. Инаку во друг случај може некој „да те вози" со денови
![]()
Нема потреба знаеме дека си женско. Машко не пишува во овој стил. Женско шо сака да не дупи овде сите. Едноставно мајтапne sum napalena voopsto a dali sum masko ili zensko - well you'll never know![]()