мкд владе
arch-enemy
- Член од
- 21 ноември 2009
- Мислења
- 19.242
- Поени од реакции
- 23.815
Dovolno e tuka, vo javniot del na forumot so pisi so masko so se pretstavuva kako napaleno zenskoso mene nikoj ne piSI, neka ti potvrdi i sam
Dovolno e tuka, vo javniot del na forumot so pisi so masko so se pretstavuva kako napaleno zenskoso mene nikoj ne piSI, neka ti potvrdi i sam
ne sum napalena voopsto a dali sum masko ili zensko - well you'll never knowDovolno e tuka, vo javniot del na forumot so pisi so masko so se pretstavuva kako napaleno zensko
Manje bitno vo sekoj slucajne sum napalena voopsto a dali sum masko ili zensko - well you'll never know
Важи Ставреne sum napalena voopsto a dali sum masko ili zensko - well you'll never know
pa nz ti me citiraseManje bitno vo sekoj slucaj
what? hahaВажи Ставре
Или стандардот тука..Еее таа шема со „возење" е уште од времето кога се појави прв пат mIRC-от за комуникација. Па кога ќе побараш слика од прва ти испраќа некоја слика од девојка што изгледа ко модел и така сфаќаш дека некој си игра курот со тебе педерана има колку сакаш. Ако сакаш да дознаеш дали е женско или машко во текот на првиот и најкасно до вториот ден ако добро ви иде муабетот ќе и побараш број на мобилен да и закажеш да се видите у живо и да се запознаете ако се работи за некоја нормална личност. Инаку во друг случај може некој „да те вози" со денови
Нема потреба знаеме дека си женско. Машко не пишува во овој стил. Женско шо сака да не дупи овде сите. Едноставно мајтапne sum napalena voopsto a dali sum masko ili zensko - well you'll never know