Секстинг

• Креатор на темата Mila3
  • Време на започнување

Invisible Force

Is with me
Член од
29 јули 2021
Мислења
5.157
Поени од реакции
9.844
Еее таа шема со „возење" е уште од времето кога се појави прв пат mIRC-от за комуникација. Па кога ќе побараш слика од прва ти испраќа некоја слика од девојка што изгледа ко модел и така сфаќаш дека некој си игра курот со тебе :D педерана има колку сакаш. Ако сакаш да дознаеш дали е женско или машко во текот на првиот и најкасно до вториот ден ако добро ви иде муабетот ќе и побараш број на мобилен да и закажеш да се видите у живо и да се запознаете ако се работи за некоја нормална личност. Инаку во друг случај може некој „да те вози" со денови :pos:

Член од
14 август 2018
Мислења
4.957
Поени од реакции
11.213
Еее таа шема со „возење" е уште од времето кога се појави прв пат mIRC-от за комуникација. Па кога ќе побараш слика од прва ти испраќа некоја слика од девојка што изгледа ко модел и така сфаќаш дека некој си игра курот со тебе :D педерана има колку сакаш. Ако сакаш да дознаеш дали е женско или машко во текот на првиот и најкасно до вториот ден ако добро ви иде муабетот ќе и побараш број на мобилен да и закажеш да се видите у живо и да се запознаете ако се работи за некоја нормална личност. Инаку во друг случај може некој „да те вози" со денови :pos:
Или стандардот тука..
Нов профил, име нешто кликбејт, слика од женска обавезно, прво мислење у тема Љубов и секс! Два-три поста во “што ве пали во сексот” се подразбира.

:гомце::гомце::гомце: се оставени, се чекаат мувите да дојдат!

а корне смрди од километар

Член од
16 јануари 2021
Мислења
377
Поени од реакции
1.105
ne sum napalena voopsto a dali sum masko ili zensko - well you'll never know :gjavol:
Нема потреба знаеме дека си женско. Машко не пишува во овој стил. Женско шо сака да не дупи овде сите. Едноставно мајтап
Автоматски споено мислење:

А што се тиче мене не ми е проблем и од лажен профил да ми пишуваат, коа не сфаќам све здраво за готово. Chill

Kajgana Shop

На врв Bottom