- Член од
- 6 мај 2021
- Мислења
- 3
- Поени од реакции
- 1
Jas sum imal seksting so zenski sto sum gi zapoznal preku instagram od hrvatska srbija i iskreno vozbuduvacki e
Да, некој што знаат. А факт е дека србинките поише знаат поинтересни сеJas sum imal seksting so zenski sto sum gi zapoznal preku instagram od hrvatska srbija i iskreno vozbuduvacki e
За муда мислиш. Кој поголеми муда имаНе.
Ама може да отвориме една тема на Кајгана сите заедно.
Ќе зборуваме за јајца.
Од каај знаеш за овој феномен?Mi nema smisla, speak ne znam koj e od drugata strana a na sesto pomisluvam
nego fenomen mi se maski sto se pretstavuvaat ko zenski i imaat seksting so drugi maski
wtf is wrong with the world???
Тоа е уствари услуга праиме на некие девојче што има дечко услуга да видиме дали ќе наседне.Mi nema smisla, speak ne znam koj e od drugata strana a na sesto pomisluvam
nego fenomen mi se maski sto se pretstavuvaat ko zenski i imaat seksting so drugi maski
wtf is wrong with the world???
znam da poznaam koj e masko a koj ne virtuelno, i tuka i na femina.Од каај знаеш за овој феномен?
samo nema devojce u pricava dve maski/mazi se.Тоа е уствари услуга праиме на некие девојче што има дечко услуга да видиме дали ќе наседне.
Зборам за фејк профил ако ме разбирашznam da poznaam koj e masko a koj ne virtuelno, i tuka i na femina.
samo nema devojce u pricava dve maski/mazi se.
sfativ no ne e toa kontekstot,Зборам за фејк профил ако ме разбираш
Епа тоа е поентата да веруваш дека пишуваш со девојчеsfativ no ne e toa kontekstot,
imas maz koj se pretstavuva ko devojce i pisuva so tebe za seks a ti ubeden deka pisuvas so devojce
znaci ti bi nemal problem da pisuvas so mazi koi se pretstavuvaat kako zenski?Епа тоа е поентата да веруваш дека пишуваш со девојче
Ocigledno nema cim pisi so tebeznaci ti bi nemal problem da pisuvas so mazi koi se pretstavuvaat kako zenski?
so mene nikoj ne piSI, neka ti potvrdi i samOcigledno nema cim pisi so tebe