A
Шо мајчице Олимпијо, види шо те прашува дечково, а ти шо си му одговорила, а сега тука постираш такви слики, па нели ти се одбивни вакви дечки . А мор Пумо ти ако знаеш шо сакаш и ја ќе се сликам и ќе стаам сликаМајчице Олимпијо
П
Ова да не ти е одбивно
Да одбивно ми е. Не сакам мускулести мажи, ниту пак со пивски стомак. Сакам стомаче
--- надополнето: 13 декември 2011 во 01:35 ---
Многу луѓе се одлучуваат на таков чекор, колку и да ни биде на нас ,,гнасно,, само не очекувај дека на форум некој ќе си дозволи да го линчуваат
ajde , ajde nie nestrplivo cekame nova fotosesijaШо мајчице Олимпијо, види шо те прашува дечково, а ти шо си му одговорила, а сега тука постираш такви слики, па нели ти се одбивни вакви дечки . А мор Пумо ти ако знаеш шо сакаш и ја ќе се сликам и ќе стаам слика
Па кај да најдам таков маж на нетов, со малце стомаче, ама стомаче, не мев, и се останато така мускулчиња ?? Затоа си плакнам очи со други работи, а кај Олимпија имаше една сликица... не кажувам која.Шо мајчице Олимпијо, види шо те прашува дечково, а ти шо си му одговорила, а сега тука постираш такви слики, па нели ти се одбивни вакви дечки . А мор Пумо ти ако знаеш шо сакаш и ја ќе се сликам и ќе стаам слика
Знам.ajde , ajde nie nestrplivo cekame nova fotosesija
Puma, pls reci deka ne znaes sto sakas
A mor, me pretekna , jas si go taksuvav toj za meneОлимпија my dear ја би го намбр 5 па па па
Abe imat , ne vikam ne, ama ne se site ko ovojgata salvaje, имат за сите мор, што му се секираш
Sega samo ke si plaknam oci...kolku da mi drzi do vecer[[/ATTACH]eве гата, ужифкај и се пипкај!