Некако сам си се фаќа за цицињата, овој за шкорпи ќе да е.Фацата не си ја снимал гарант е со типична бугарска фаца. Плус јас тебе не те менувам за вакви мускулести, јас такви како тебе сакам, мали, плави, слаткиСпецијално само за leandra ...пошто многу ги обича блгарите..имам едно развиенко за неа
Не бе ко за бугар не е лош..чудна работа еве му и фаца. фала што не ме мењаш љубофНекако сам си се фаќа за цицињата, овој за шкорпи ќе да е.Фацата не си ја снимал гарант е со типична бугарска фаца. Плус јас тебе не те менувам за вакви мускулести, јас такви како тебе сакам, мали, плави, слатки
зш така?! барем CiTro... и Hiperaktiv покажаа на темава дека не се папаци ( иако на форумов претежно сме мажи ) сепак се најдоа само двајца - вистински, кои имаа храброст да се сликнат и јавно да ги постираат сликитеЦитро, веќе не си ми симпатичен.
ccccc se krckalcinjaЏенцки ја малу да освежам темава
Aх детеccccc se krckalcinja
Од тебе ?Олимпија, честито, темава според бројот на одговори води пред машкине теми од типот Цицки за медал
Него, може ли некој да ми каже како се аплоадираат фајлови од PC, не ми оди преку она "внеси/измени слика"? Имам за темава фотки, ај се надевам нема срце да ве стрефи