Не спаѓа. Но никогаш не би била ниту со скитник. И посебно не би била со ,,несфатен,, уметник (поздрав до Марјан Ѓ.).
--- надополнето: 13 декември 2011 во 00:29 ---
1. Да, еднаш и никад више! Ептен е гнасно, и не можеш ,,опуштено,, да си се ,,онадиш,,
2. Не, не сум имала
3. Најнормално бањање, мислам, партнерот не ми е шугав па солна киселина да користам после него.....
--- надополнето: 13 декември 2011 во 00:33 ---
1. Не сум заинтересирана за малограѓански муабети. Личноста која се замара со туѓите животи, ако е женско, не може да ми биде пријателка, ако е машко, не може да ми биде партнер, нит пријател. Посебно, ако некој од нив го употреби зборот ,,курва,, или ,,ороспија,, за било која личност, засекогаш е избришан од листата на контакти.
2. Да, знам
3. Се вљубувам во карактерот на човекот и неговите потенцијали. Човек без потенцијали, не може да ме привлече.
4. Не.
5. Не гледам ништо чудно во тоа денес.
6. Речиси на се. Освен на тоа да се откажам од сама себе и своите амбиции. Тој што го сакам прво мора да има разбирање за мене, а ако го има тоа, способна сум на се и сешто за него.
7. Зависи кој ми го кажува. Најчесто дечко ми ми го кажува, па му враќам исто
За мене не значи многу, делата се тие кои се вреднуваат. Јас речиси никогаш не кажувам ,,те сакам,, , немам навика, а и не гледам потреба за лигавење.
--- надополнето: 13 декември 2011 во 00:35 ---
Добар танчер.... јок
Не ме привлекуваат танчерите
--- надополнето: 13 декември 2011 во 00:39 ---
1. Лигав тип, е лична перцепција. Тоа што е за мене лигаво, за друга не е. На пример, за мене е лигаво да се бакнувам со дечко ми во дискотека/кафич/било каде меѓу други луѓе. Лигаво е да ми симнува ѕвезди, лигаво е постојано да ми кажува дека ме сака. Лигаво е да ме нарекува ,,љубена,, ,,љубов моја,, ,,срце,, ,,златичко,, ... итн. Имам име, по ѓаволите!
2. Не, и не сакам набилдани мажи, одбивни ми се.
3. Сакам да фаќам, и сакам да ме фаќаат. Лошо си фатил ти...
4. Некој што ми се лепи на шанк и ми вика ,,Срц, сакаш да ја делиме ноЧта?!,, - шала на страна, нападни и напорни ,,мачо,, мажи можам да ги наречам манијаци, иако тоа не се. Манијакот е многу повеќе од напињање и молење девојка за оралка.
5. Па... очигледен е одговорот