Секси мажи во долна облека

Член од
21 август 2011
Мислења
5.064
Поени од реакции
5.665
Мајчице Олимпијо
Шо мајчице Олимпијо, види шо те прашува дечково, а ти шо си му одговорила, а сега тука постираш такви слики, па нели ти се одбивни вакви дечки . А мор Пумо ти ако знаеш шо сакаш и ја ќе се сликам и ќе стаам слика :pos:

П
Ова да не ти е одбивно
Да одбивно ми е. Не сакам мускулести мажи, ниту пак со пивски стомак. Сакам стомаче :love:
--- надополнето: 13 декември 2011 во 01:35 ---

Многу луѓе се одлучуваат на таков чекор, колку и да ни биде на нас ,,гнасно,, само не очекувај дека на форум некој ќе си дозволи да го линчуваат :)

gata salvaje

matufa
Член од
2 декември 2011
Мислења
6.882
Поени од реакции
10.440
Шо мајчице Олимпијо, види шо те прашува дечково, а ти шо си му одговорила, а сега тука постираш такви слики, па нели ти се одбивни вакви дечки . А мор Пумо ти ако знаеш шо сакаш и ја ќе се сликам и ќе стаам слика :pos:
ajde , ajde nie nestrplivo cekame nova fotosesija:pipi:

Puma, pls reci deka ne znaes sto sakas:свиркам:

Член од
21 јануари 2009
Мислења
8.831
Поени од реакции
8.854
Па кај да најдам таков маж на нетов, со малце стомаче, ама стомаче, не мев, и се останато така мускулчиња ?? :) Затоа си плакнам очи со други работи, а кај Олимпија имаше една сликица... не кажувам која. :)
--- надополнето: 30 ноември 2012 во 02:21 ---
ajde , ajde nie nestrplivo cekame nova fotosesija:pipi:

Puma, pls reci deka ne znaes sto sakas:свиркам:
Знам.

Олимпија

Македонија во срцето!!!
Член од
26 март 2008
Мислења
5.624
Поени од реакции
9.146