Секогаш каснам и сиве нервозни ми фучат и ми викаат дека уште еднаш не ме чекаат ама немаат срце тоа да ми го направат
Но кога ќе се случи чудо јас да дојдам на време(тоа се случува еднаш на 2 години) неможам да ги почекам ни 2 мин одма им се јавувам
Леле секогаш каснам... ко болест ми е тоа веќе... Секогаш и секаде. Освен фала богу во школо до сега ми се нема десено да закаснам али доаѓам 5 мин пред почеток на час.. Моите дома а и сите остали нонстоп ме караат и ми викаат за тоа, стварно не знам што ми е :nesum:
Често каснам да. Особено коа се чекам со цура на рекорд. И тоа на прв дејт секогаш усерувам. Каснам по 15 минути. Амааа тоа не е намерно. Многу обожавателки и многу шмек дур стигнам и ме запираат. И таков ке се избацам кај шо каснам уште со кармин по образите, кошулите, панталоните...и онака шмекерицата шо ме чека одма се налутуе и ме отеруе у три лепе шмекерски материни. Ја и викам...бејб...боље да стигнам некад него никад. И намигнувам :wink:...и нејзината лутина поминува....
оуу обавезно каснам,посебно у последно време,ко навика ми стана.........на школо обавезно тоа,за искачање исто,по 20мин ме чекаат(најмалце)
порано мразев да каснам така,секад идев на време,али па тогаш обавезно ја чекав некого,е сеа обратно е
Никогаш не каснам, ако ми се случи такво нешто сигурно причината била огромна, секогаш стигнувам 5 минути порано од договореното време...уффф мразам кога некој касни тоа ужасно ме нервира, знам да почекам 10 до 15 минути максимум и фаќам патот и си одам...
Оваа страница користи колачиња за персонализирање на содржината. Со продолжување на користењето, се согласувате со нашата политика за користење колачиња.