A
AnFem
Гостин
Ах!
Прво оплескав кога не сум го подмачкала калапот.
После тоа кога го извадив прерано, на површина веќе оформена кора, одвнатре течно (јеби га, ме излажа чепкалката)... Ми се истури врз чинијата при неуспешниот обид да го превртам, го вратив некако и го оставив да се пече, е сега површината, т.е. долниот дел е крцкав. Абе се јаде некако, ама и јас немам искуство со овакви работи, така да ќе си знам за друг пат.
Фала на советите.
Прво оплескав кога не сум го подмачкала калапот.
После тоа кога го извадив прерано, на површина веќе оформена кора, одвнатре течно (јеби га, ме излажа чепкалката)... Ми се истури врз чинијата при неуспешниот обид да го превртам, го вратив некако и го оставив да се пече, е сега површината, т.е. долниот дел е крцкав. Абе се јаде некако, ама и јас немам искуство со овакви работи, така да ќе си знам за друг пат.
Фала на советите.