Има гз два декара, тоа тебе ти е секси ?Дека е курва курва е.Дека е глупа можда и тоа е. Ама дека секси тоа мора да се признае
Немаш предрасуди кон зоофилијата? Епа ние имаме, ај сеа мрш од темаваДека е курва курва е.Дека е глупа можда и тоа е. Ама дека секси тоа мора да се признае
Па кога веќе догодина ќе прават геј парада зошто јас да не можам да правам Зоофилија pride парада?Немаш предрасуди кон зоофилијата? Епа ние имаме, ај сеа мрш од темава
ДаИма гз два декара, тоа тебе ти е секси ?
Земи ја Ким под рака и гордо престави ја како фемале прасето со кое се онадувашПа кога веќе догодина ќе прават геј парада зошто јас да не можам да правам Зоофилија pride парада?
--- надополнето: 9 август 2012 во 16:52 ---
Да
А за велгиден е убаво да јадеш прасиња а другите денови не е убаво а?Земи ја Ким под рака и гордо престави ја како фемале прасето со кое се онадуваш
Еми да ги јадеш, не да ги сексашА за велгиден е убаво да јадеш прасиња а другите денови не е убаво а?
На англиски зборот eating има двојно значење.Еми да ги јадеш, не да ги сексаш
Good luck with that young manВо нашава земја ќе најдам 100 пати поубава од нејзе и кои нема да бидат курви ко оваа умренава
Сите кои се ебат за пари и за публицитет таквите не ги смета за девојки
Во нашава земја ќе најдам 100 пати поубава од нејзе и кои нема да бидат курви ко оваа умренава
Сите кои се ебат за пари и за публицитет таквите не ги смета за девојки
Ај донт ноу она може кноу ај мене транслејт миНа англиски зборот eating има двојно значење.
Едното значење е за јадење во стил на ручек,вечера....
А второто значење се смета во стил на јадење на мачки (if you know what I mean.Ако ју донт ноу уат ај мин ќе ти преведам )
Има гз два декара, тоа тебе ти е секси ?
А бе шо се просеравате ? Да ви дое на двајцата и да ви се соблече одма ќе ја опалите море ќе опалите 100 пати погрдо од нејзеНемаш предрасуди кон зоофилијата? Епа ние имаме, ај сеа мрш од темава
Принцезо, каде е принцот да те разбуди ?А бе шо се просеравате ? Да ви дое на двајцата и да ви се соблече одма ќе ја опалите море ќе опалите 100 пати погрдо од нејзе
Море да ви дое само облечена во посекси фустанче ќе почнете да зуете околу неа како муви на гомно ...
Disclaimer : the author has no fucking idea who is this girl, this statement is written according to the pictures that has been presented .
Ти збори за професија слабо позната на овие простори но попозната на западот наречена путкождерање. Ризична професија е поради можно труење со токсични материи но сепак популарна поради високата и брза заработувачка што ја нуди.Ај донт ноу она може кноу ај мене транслејт ми