Сега ќе ти покаже мама како се прааат пари

Статус
Затворена за нови мислења.

dragonsky

Hate leads to suffering
Член од
25 декември 2010
Мислења
43.407
Поени од реакции
85.359
Дека е курва курва е.Дека е глупа можда и тоа е. Ама дека секси тоа мора да се признае

BloodyJesus

патенирана чепкалка
Член од
15 февруари 2012
Мислења
1.206
Поени од реакции
1.240
Дека е курва курва е.Дека е глупа можда и тоа е. Ама дека секси тоа мора да се признае
Немаш предрасуди кон зоофилијата? Епа ние имаме, ај сеа мрш од темава :icon_mrgr:

dragonsky

Hate leads to suffering
Член од
25 декември 2010
Мислења
43.407
Поени од реакции
85.359
Немаш предрасуди кон зоофилијата? Епа ние имаме, ај сеа мрш од темава :icon_mrgr:
Па кога веќе догодина ќе прават геј парада зошто јас да не можам да правам Зоофилија pride парада? :D
--- надополнето: 9 август 2012 во 16:52 ---
Има гз два декара, тоа тебе ти е секси ?
Да :pipi:

BloodyJesus

патенирана чепкалка
Член од
15 февруари 2012
Мислења
1.206
Поени од реакции
1.240
Па кога веќе догодина ќе прават геј парада зошто јас да не можам да правам Зоофилија pride парада? :D
--- надополнето: 9 август 2012 во 16:52 ---

Да :pipi:
Земи ја Ким под рака и гордо престави ја како фемале прасето со кое се онадуваш :icon_mrgr:

L

.Lost Angel.

Гостин
Во нашава земја ќе најдам 100 пати поубава од нејзе (y) и кои нема да бидат курви ко оваа умренава (n)

Сите кои се ебат за пари и за публицитет таквите не ги смета за девојки :)

dragonsky

Hate leads to suffering
Член од
25 декември 2010
Мислења
43.407
Поени од реакции
85.359
Земи ја Ким под рака и гордо престави ја како фемале прасето со кое се онадуваш :icon_mrgr:
А за велгиден е убаво да јадеш прасиња а другите денови не е убаво а? :D

dragonsky

Hate leads to suffering
Член од
25 декември 2010
Мислења
43.407
Поени од реакции
85.359
Еми да ги јадеш, не да ги сексаш :icon_lol:
На англиски зборот eating има двојно значење.
Едното значење е за јадење во стил на ручек,вечера....
А второто значење се смета во стил на јадење на мачки (if you know what I mean.Ако ју донт ноу уат ај мин ќе ти преведам :) )

Член од
1 декември 2011
Мислења
2.680
Поени од реакции
3.053
Во нашава земја ќе најдам 100 пати поубава од нејзе (y) и кои нема да бидат курви ко оваа умренава (n)

Good luck with that young man :)

Член од
23 декември 2011
Мислења
980
Поени од реакции
1.365

Член од
8 март 2012
Мислења
3.058
Поени од реакции
1.250
На англиски зборот eating има двојно значење.
Едното значење е за јадење во стил на ручек,вечера....
А второто значење се смета во стил на јадење на мачки (if you know what I mean.Ако ју донт ноу уат ај мин ќе ти преведам :) )
Ај донт ноу она може кноу ај мене транслејт ми :D :pos:

Принцезичка

courage is contagious
Член од
12 декември 2008
Мислења
1.556
Поени од реакции
348
Има гз два декара, тоа тебе ти е секси ?
А бе шо се просеравате ? Да ви дое на двајцата и да ви се соблече одма ќе ја опалите море ќе опалите 100 пати погрдо од нејзе
Море да ви дое само облечена во посекси фустанче ќе почнете да зуете околу неа како муви на гомно ...

Disclaimer : the author has no fucking idea who is this girl, this statement is written according to the pictures that has been presented .

Член од
8 март 2012
Мислења
3.058
Поени од реакции
1.250
А бе шо се просеравате ? Да ви дое на двајцата и да ви се соблече одма ќе ја опалите море ќе опалите 100 пати погрдо од нејзе
Море да ви дое само облечена во посекси фустанче ќе почнете да зуете околу неа како муви на гомно ...

Disclaimer : the author has no fucking idea who is this girl, this statement is written according to the pictures that has been presented .
Принцезо, каде е принцот да те разбуди ? :D

Член од
23 декември 2011
Мислења
980
Поени од реакции
1.365
Ај донт ноу она може кноу ај мене транслејт ми :D :pos:
Ти збори за професија слабо позната на овие простори но попозната на западот наречена путкождерање. Ризична професија е поради можно труење со токсични материи но сепак популарна поради високата и брза заработувачка што ја нуди.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom