Сега ќе ти покаже мама како се прааат пари

• Креатор на темата Креатор на темата BloodyJesus
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Дека е курва курва е.Дека е глупа можда и тоа е. Ама дека секси тоа мора да се признае

Дека е курва курва е.Дека е глупа можда и тоа е. Ама дека секси тоа мора да се признае
Немаш предрасуди кон зоофилијата? Епа ние имаме, ај сеа мрш од темава :icon_mrgr:

Немаш предрасуди кон зоофилијата? Епа ние имаме, ај сеа мрш од темава :icon_mrgr:
Па кога веќе догодина ќе прават геј парада зошто јас да не можам да правам Зоофилија pride парада? :D
--- надополнето: 9 август 2012 во 16:52 ---
Има гз два декара, тоа тебе ти е секси ?
Да :pipi:

Па кога веќе догодина ќе прават геј парада зошто јас да не можам да правам Зоофилија pride парада? :D
--- надополнето: 9 август 2012 во 16:52 ---

Да :pipi:
Земи ја Ким под рака и гордо престави ја како фемале прасето со кое се онадуваш :icon_mrgr:

Во нашава земја ќе најдам 100 пати поубава од нејзе (y) и кои нема да бидат курви ко оваа умренава (n)

Сите кои се ебат за пари и за публицитет таквите не ги смета за девојки :)

Земи ја Ким под рака и гордо престави ја како фемале прасето со кое се онадуваш :icon_mrgr:
А за велгиден е убаво да јадеш прасиња а другите денови не е убаво а? :D

Еми да ги јадеш, не да ги сексаш :icon_lol:
На англиски зборот eating има двојно значење.
Едното значење е за јадење во стил на ручек,вечера....
А второто значење се смета во стил на јадење на мачки (if you know what I mean.Ако ју донт ноу уат ај мин ќе ти преведам :) )

Во нашава земја ќе најдам 100 пати поубава од нејзе (y) и кои нема да бидат курви ко оваа умренава (n)

Good luck with that young man :)

На англиски зборот eating има двојно значење.
Едното значење е за јадење во стил на ручек,вечера....
А второто значење се смета во стил на јадење на мачки (if you know what I mean.Ако ју донт ноу уат ај мин ќе ти преведам :) )
Ај донт ноу она може кноу ај мене транслејт ми :D :pos:

Има гз два декара, тоа тебе ти е секси ?
А бе шо се просеравате ? Да ви дое на двајцата и да ви се соблече одма ќе ја опалите море ќе опалите 100 пати погрдо од нејзе
Море да ви дое само облечена во посекси фустанче ќе почнете да зуете околу неа како муви на гомно ...

Disclaimer : the author has no fucking idea who is this girl, this statement is written according to the pictures that has been presented .

А бе шо се просеравате ? Да ви дое на двајцата и да ви се соблече одма ќе ја опалите море ќе опалите 100 пати погрдо од нејзе
Море да ви дое само облечена во посекси фустанче ќе почнете да зуете околу неа како муви на гомно ...

Disclaimer : the author has no fucking idea who is this girl, this statement is written according to the pictures that has been presented .
Принцезо, каде е принцот да те разбуди ? :D

Ај донт ноу она може кноу ај мене транслејт ми :D :pos:

Ти збори за професија слабо позната на овие простори но попозната на западот наречена путкождерање. Ризична професија е поради можно труење со токсични материи но сепак популарна поради високата и брза заработувачка што ја нуди.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom