ne i e kriva drzavata, nego ajducite vo nea. Ova bese sovet sto luge seauste vo Makedonija i go dadoa.А од кај знаеш па ти дека немам веќе извадено ...
Не е работата дека сакам да ја навредам нешто ама па нели е малце смешно со 20к да бараш да инвестираш во недвижнини и на крај државата да ти е крива што неможеш да купиш куќа со тие пари, а во Доминиканска можеш ??
@lilmis Ваљда за 1921283193 години кога ќе имам 20к и ја ќе мислам дека сум го фатил господ за муда и ќе се правам џек по форуми.
hahahaa....ja te branam eeeeeeej! Procitaj go postot pak....@onak;
изглеа и љубомора и завист му е на типот .. гарант давам дека сеа ќе ми оди репутацијата у - ..
@short1;
а ти кога ќе извадиш од газот $20.000 ? можеби за 18752367852 години
е ај здраво
епа вака, гуглајки дознав дека инвестирањето во недвижности, е исплатлив бизнис .. сеа ми се врти низ глава, да зеам и јас да инвестирам во нив ..
веќе подолго време сум во Канада,и иам запачалено некоја "пара" ,не е Бог ти знае колку,ама доволно ми е за едно мало бизнисче ..
си велам,да зеам да купам куќа во Охрид,до езерото и да го напраам RentARoom .. дали би ми се исплатело? ако има некој што го има овој бизнис,нека ми пише ..
@ Saseptt:
корекција, *САМАТА
инаку знам,нема такви локации често,ама има некои добри
башка,ја кирија нема да зиам 70,ќе зиам да речеме 50-60,секој оди кај што е поефтино
ако знае некој некоја добра локација,да се продава,нека ми пише пвт .. и така за месец време сум во Мк,да разгледам,да видам
--- надополнето ---
кај студираш?
-.- нема у шо да се инвестира у оваа мочана Македонија ..тажно
Како да реагирам?зашто бе вака печете на јазик? љубомора ли е, завист ли е, омраза ли е што е во прашање? зашто неможе да се каже нешто нормално туку мора вака да се нападне?