C
CoolIris
Гостин
Па не е само квалитетот кога е во прашање физичката спремност на скандинавските ракометари, туку и самиот нивен менталитет. Научени се да се борат до крај, секоја утакмица ја земаат здраво за готово, а не како нашиве силите да ги штедат за последно. Малку да клапнат на полувреме, три-четири разлика и одма се предаваат. Ја да сум селектор шамари ќе лепам жими све!
Многу се нервирам, сме се пласирале на светско првенство и наместо да идеме со намера да освоиме некој медал, ние идеме со намера да освоиме некое факинг 14 - то место. Ало, сами себе се потценуеме у старт! Се додека сами така се третираме ништо од нас нема да биде.
Дури и кога имам најголеми сомнежи во мене, не го покажувам тоа. Се борам до крај, се борам до последно!!!
Така ако се откажуевме за сè во животот никој ништо немаше да постигне.
Многу се нервирам, сме се пласирале на светско првенство и наместо да идеме со намера да освоиме некој медал, ние идеме со намера да освоиме некое факинг 14 - то место. Ало, сами себе се потценуеме у старт! Се додека сами така се третираме ништо од нас нема да биде.
Дури и кога имам најголеми сомнежи во мене, не го покажувам тоа. Се борам до крај, се борам до последно!!!
Така ако се откажуевме за сè во животот никој ништо немаше да постигне.