Светско првенство во фудбал, 2010 година, Јужна Африка

Н

'Никола'

Гостин
^ Нормално, времето беше за тие што имаат двогледи (барем кај мене така се гледаше, ситно ситно ситно)

Eric The King

Why always us!:)
Член од
21 април 2010
Мислења
3.297
Поени од реакции
1.245
^ Нормално, времето беше за тие што имаат двогледи (барем кај мене така се гледаше, ситно ситно ситно)
Ситно беше, со лупа да го бараш по екранот, ама барем имаш претстава колку е помината и колку има да се игра, резултат, кој игра...... Вака тиња, да гледаш на саат колку е поминато и да калкулираш!

_The Great_

Il Genio
Член од
18 јуни 2008
Мислења
5.955
Поени од реакции
3.318
Несфатливо ми е како можат, 90 минути, без прекин, 3 натпревари по ред да зујат со оние нивни ретардирани инструменти. Што народ ќе беа бе ... :icon_conf

M

Mario Gómez

Гостин
Чудно е, ајде неколку минути, али седни бе, купи си семки, пиво, сокче. Ебате мунгосите.

Член од
28 октомври 2005
Мислења
8.293
Поени од реакции
1.646
а замислете да се игра светск ово црна гора и да дојдат они со националениот инструмент гусла :pos2: па тоа кој може тоа гуслање да го поднесе? и ова исто така зујат со трубине као луди без потреба

Член од
21 септември 2008
Мислења
14.590
Поени од реакции
14.396
Исто како во Македонија, кога ќе гостува некоја силна репрезентација, се прави одлична атмосвера, затоа што таа репрезентација ќе гостува тогаш, и потоа не се знае за колку време ќе дојде друга силна репрезентација, можеби за 5-10 години. И во ЈАР е така, ова им се дешава сега, и никогаш повеќе, е сеа за нас европејците тоа можеби е чуден и досаден начин на навивање, ама за нив не е... :)

R

Rigel Kent

Гостин
Dobro ne moze nekako da se napravi da se slusa glasot na komentatorot a drugite zvuci ne :nesum:

Ne mozam poveke , mi go unistija zadovolstvoto :(

Н

'Никола'

Гостин
^ Јас викам потсвесно ќе почнеме да не го перцепираме тој звук, за два-три дена мозокот ќе го прима под дифолт, како секоја друга бучава што сме ја примиле и не ја забележуваме.

R

Rigel Kent

Гостин
^ Јас викам потсвесно ќе почнеме да не го перцепираме тој звук, за два-три дена мозокот ќе го прима под дифолт, како секоја друга бучава што сме ја примиле и не ја забележуваме.
Neeee, ova ne moze da se ignorira ova e kako sirena za bombardiranje :pos2:

--- надополнето ---

FIFA- BAN THE ANNOYING VUVUZELA (HORN) FROM THE SOUTH AFRICA WORLD CUP !

--- надополнето ---

Член од
20 септември 2008
Мислења
12.770
Поени од реакции
9.891
Победа на братска Кореја :poss: Бравооо !! Имам чувство дека Корејците ќе направат изненадување, како 2002 :)

penkaloto

......
Член од
17 април 2010
Мислења
412
Поени од реакции
269
Несфатливо ми е како можат, 90 минути, без прекин, 3 натпревари по ред да зујат со оние нивни ретардирани инструменти. Што народ ќе беа бе ... :icon_conf
:pos2: Баш така!!!!

Член од
20 септември 2008
Мислења
12.770
Поени од реакции
9.891
Ќе ти зујат 64 натпревари :) тек е почеток

Член од
28 октомври 2005
Мислења
8.293
Поени од реакции
1.646
на кој фреквенција пренесува јанко?

Kajgana Shop

На врв Bottom