Eric The King
Why always us!:)
- Член од
- 21 април 2010
- Мислења
- 3.297
- Поени од реакции
- 1.245
Изгледа бројчаникот им беше мемориран само до 25-та минута, од тогаш наваму по старо ќе езашто го тргнаа времето и резултатот?
Изгледа бројчаникот им беше мемориран само до 25-та минута, од тогаш наваму по старо ќе езашто го тргнаа времето и резултатот?
Ситно беше, со лупа да го бараш по екранот, ама барем имаш претстава колку е помината и колку има да се игра, резултат, кој игра...... Вака тиња, да гледаш на саат колку е поминато и да калкулираш!^ Нормално, времето беше за тие што имаат двогледи (барем кај мене така се гледаше, ситно ситно ситно)
Затоа што цело време док стоеше резултатот на екранот шетаа две сиви дебели линии.зашто го тргнаа времето и резултатот?
Neeee, ova ne moze da se ignorira ova e kako sirena za bombardiranje :pos2:^ Јас викам потсвесно ќе почнеме да не го перцепираме тој звук, за два-три дена мозокот ќе го прима под дифолт, како секоја друга бучава што сме ја примиле и не ја забележуваме.
:pos2: Баш така!!!!Несфатливо ми е како можат, 90 минути, без прекин, 3 натпревари по ред да зујат со оние нивни ретардирани инструменти. Што народ ќе беа бе ... :icon_conf
Ќе ти зујат 64 натпревари тек е почетокНесфатливо ми е како можат, 90 минути, без прекин, 3 натпревари по ред да зујат со оние нивни ретардирани инструменти. Што народ ќе беа бе ... :icon_conf