Србите катастрофа на денешната со Канада. Изгубија 62-58, а вчера Грците 123-49 ја победија Канада.Србија има извонредни резултати на подготовките досега, тим кој е млад и во подем.
Се сложувам со ултравк за Бразил, секако една од поозбилните репрезентации.
Шпанија, Аргентина, Србија фаворити според мене, од САД не знам што да очекувам.
Тоа е намерно спуштање на формата затоа што не може во континуитет да се игра на исто високо ниво месец дена. Има уште 10 дена до почетокот на СП, мора малце да се калкулира како со формата така и со прикривањето на тактиката. Ивковиќ е стар волк, знае што прави и сите имаат максимална доверба во него. Денес во последната четвртина стигнаа -20 негатива, тоа доволно говори за озбилноста и значењето на утакмицата.Србите катастрофа на денешната со Канада. Изгубија 62-58, а вчера Грците 123-49 ја победија Канада.
И со тоа што ќе напраат?Леле свака му част на Крстиќ.Како ги измлате гнидите..ауу браво,ми дојде и мене некоја нервоза да им влезам преку монитор да ги напраам попара.
Мамето нивно..не дај боже со нас да играат,Антиќ и Чековски има да им ја расплачат.
Ај ќе видиме... само пази ова не беше гурање и туркање... Крстиќ му фукна 10-тина песници на Скорцианитис и на крај... (пази кулминација и памет златен)... СТОЛЧЕ!!!Nema sansi da gi izbacat...ke ima samo paricni kazni i nikomu nisto posle...glupo ke bide da gi isfrlat pred SP i uste ednas Krstic ZMAJ!!!! epten merackii
Ко што ги “тепавме“ у Полска... хе хе!Мамето нивно..не дај боже со нас да играат,Антиќ и Чековски има да им ја расплачат.
Ај ќе видиме... само пази ова не беше гурање и туркање... Крстиќ му фукна 10-тина песници на Скорцианитис и на крај... (пази кулминација и памет златен)... СТОЛЧЕ!!!
Ти текнува колку го папаа Индиана и Детроит тепачката во НБА? Ова не беше ништо понаивно!
Само ќе видиме... али у секој случај срамота...
--- надополнето ---
!