Светлана Ражнатовиќ - Цеца

Дали е монтажа?

• ДА

Гласови: 18 26,9%
  • НЕ

Гласови: 49 73,1%

• Вкупно гласачи
    67
  • Гласањето е завршено на .

BoRg

Resistance is futile you will be assimilated
Член од
8 декември 2005
Мислења
486
Поени од реакции
2
POTPOLNO SI VO PRAVO!!!

Macedalien напиша:
Добро бе луѓе. Кога ќе престанете да ги идеализирате ефтините српски певаљки и кога ќе си признаете сами на себе дека се обични... ЛУЃЕ! Ѕирнете ја вашата комшивка кога се пучи кога простира алишта и ќе видите дека и она има целулит. Што ве глеам плитки! :pos: :pos: :pos:

Sto e e..m Ceca ili kakov i e gazot kafanska seljandura i prvoklasna "HO"
kolku nasi peacki ima i kakvi tela imaat .........
TOLKU OD MENE

Член од
8 јули 2006
Мислења
173
Поени од реакции
2
Незнам што чека?!
Ако не е монтажа одма нека го среди а ако е нека ни го покаже јавно на сите нас љубопитковци!!!!

Goddess of Chaos

Nixe Nox
Член од
16 август 2005
Мислења
6.250
Поени од реакции
228
doti4nata напиша:
ceca e zakon!
ona e peacka,a ne manekenka,taka da nema sto da se prai fama okolu ova...ima celulit i sto?!koga kje vidite nekoja slaba isushena ne vi cini zosto e takva,a koga nekoj ima celulit i toa vi smeta...se na se znaci mora da se zbori za nekoj i taka da se lecat kompleksi...ceca,kako i mnogu lugje na svetov,ima celulit i toa ne ja pravi nitu podobra,nitu polosa od toa sto e...i celulitot moze da se trgne,ama potrebata na nekoi lugje da lecat kompleksi na drugi nikad nema da iscezne,taka da denes zborite za nea,utre za nekoj/a drug/a i taka se do kraj na vashiot mizeren zivot vo koj samo tracate za drugi mesto da se gleate sebe! uf se iznervirav eeeej...
нема везе муабетоф...
финтата е дека, она домче, у приватен живот, ако сака нека има и израстоци на главата, али нејзино право е да прави шо сака со ниф, и дури тоаш треа да се каже па шо, и она е човек.
али пер, ти би отишла на толку долгоочекуван НАСТАП пред незнам ти колку луѓе без да се погрижиш за целулитот на гзот во кој цела вечер ќе зјапаат илјадници очи а врз него ќе има само бело расцепено перде??? башка шо пола од присутните се напалени мажјаци шо дошле да дркаат. ма кој кур.
тоа се вика непрофесионалност, она си е крива и крај на прикаската.

SiM

The Power Of Three
Член од
26 јули 2006
Мислења
115
Поени од реакции
0

*P|nK_G|rL*

~Pretty in Pink~
Член од
21 мај 2006
Мислења
761
Поени од реакции
5
I jas mislam deka ne e montaza. Pa stara da izgleda epten zategnato.

MaRiNa`Oh

стара школа
Член од
26 март 2005
Мислења
3.484
Поени од реакции
28
аха, ја открифме нејзината вистинска музичка ориентација :)

Член од
31 јули 2006
Мислења
2.537
Поени од реакции
700
ама ич не ми е гајле дали е стварно таа слика монтирана или не. Цеца е закон и точка

Sonce

Live your dreams
Член од
7 август 2006
Мислења
80
Поени од реакции
0
doti4nata напиша:
ceca e zakon!
ona e peacka,a ne manekenka,taka da nema sto da se prai fama okolu ova...ima celulit i sto?!koga kje vidite nekoja slaba isushena ne vi cini zosto e takva,a koga nekoj ima celulit i toa vi smeta...se na se znaci mora da se zbori za nekoj i taka da se lecat kompleksi...ceca,kako i mnogu lugje na svetov,ima celulit i toa ne ja pravi nitu podobra,nitu polosa od toa sto e...i celulitot moze da se trgne,ama potrebata na nekoi lugje da lecat kompleksi na drugi nikad nema da iscezne,taka da denes zborite za nea,utre za nekoj/a drug/a i taka se do kraj na vashiot mizeren zivot vo koj samo tracate za drugi mesto da se gleate sebe! uf se iznervirav eeeej...

Taka e Mici! I ja ne ja sakav Ceca, nitu pak ja slusav, samo ja pocituvam zosto tolku postignala. Koga bev letoska vo Crna Gora tamu sekade ja pustaa i kupiv cd radi toa, bitno pesnite i se ubavi i pevlivi duri ovie ne se kako tie sto gi imala na pocetokot jak turbo folk iako uste imaat elementi od nego.

Kajgana Shop

На врв Bottom