Светлана Ражнатовиќ - Цеца

Дали е монтажа?

• ДА

Гласови: 18 26,9%
  • НЕ

Гласови: 49 73,1%

• Вкупно гласачи
    67
  • Гласањето е завршено на .
Член од
6 мај 2006
Мислења
1.890
Поени од реакции
4
лелелле каква пача бре :):):):) , али искрено не ми се верува , пак жената внимава на себе сеуште

Член од
6 мај 2006
Мислења
272
Поени од реакции
1
ni mene ne mi se veruva zaso tipkava neznae kpolku pari ima, i ne bi si dozvolila da i se desi vakvo nesto... Garant e montaza..

NaTaLi

BabaSera pod Ste4aj
Член од
22 април 2006
Мислења
1.061
Поени од реакции
17
Opaaaa treta strana :pos:

Ч

Чек Он Ит

Гостин
Епа ништо чудно да е монтажа зш не верувам дека Цеца би се запоставила.А и да не е монтажа пак ништо чудно да има целулит зш е жена у години и + има мислам 2 деца така да....:motor::motor::motor:

Wuppy

۞HyperBaby۞
Член од
22 мај 2006
Мислења
467
Поени од реакции
1
check_on_IT напиша:
Епа ништо чудно да е монтажа зш не верувам дека Цеца би се запоставила.А и да не е монтажа пак ништо чудно да има целулит зш е жена у години и + има мислам 2 деца така да....:motor::motor::motor:
Да има две деца,ама чекај нели концертот за 33-от роденден го имаше на пинк,глеав мајками го глеаше и не се деси вакво нешто?!Мислам монтажа е.

ПрИтИ_гРл

Unforgivable ♥
Член од
6 јуни 2006
Мислења
2.554
Поени од реакции
22
nema sansi da e montaza-a i sto ima vrska deka imala dve deca tuf tuf i majkami ima dve deca pa ima 100 pati poubavi noze i zadnik od nea. ama toa si e toa neli?:zlo:

Раскољников

Моделатор
Член од
15 март 2006
Мислења
167
Поени од реакции
1
Монтажа??? Од Ројтерс??? За тие што не знаат, сликата е направена од репортер од Ројтерс.
А ја мислам дека г’зот и е таков од многу „веслање”. Го утепаа маж и, па сега знаете како е... Вдовица, сама, „јебозовна”. Се придружувам на тие што не би ја „веслале”, не ме заслужува додека такви срања излегуваат од неа. Нема да ја има таа среќа да биде со мене :) :) :)

dav

Администратор по заслуга
Член од
24 јуни 2006
Мислења
577
Поени од реакции
1
eve uste nesto od koncertot:

pozdrav na pocetku koncerta

,,Dobro vece Beograde,dobro vece Srbijo,dobro vece vi koji ste dosli iz ostalih republika!"(kojih Ceco?)

presek kariere

,,Ja misim,dragi moji,da sam vas i svoju karijeru zadobila zahvaljuci svojim boladama",objasnila je Ceca pre numere,,Pustite me da ga vidim".

animiranje publike

,,Ajde vi,tamo zadnji redovi, da vas cujem mashite"!

zelena trava doma mog

,,Pa da vidimo sta radi trava!Normalno,na travi je najzesce!".Nakon urnebesnog skandiranja:,,Ceco,mi te volimo",ona je odgovorila:,,pa,sta da vam kazem...volim i ja vas".Svaka slicnost sa cuvenom replikom Slobodna Miloshevica je...nicim izazvanja

a sada nesto sasvim drugacije

,,Da cujem sve vas koji ste na travi!"

asterix_m

Регулатор
Член од
19 април 2006
Мислења
2.765
Поени од реакции
33
Раскољников напиша:
Монтажа??? Од Ројтерс??? За тие што не знаат, сликата е направена од репортер од Ројтерс.
А ја мислам дека г’зот и е таков од многу „веслање”. Го утепаа маж и, па сега знаете како е... Вдовица, сама, „јебозовна”. Се придружувам на тие што не би ја „веслале”, не ме заслужува додека такви срања излегуваат од неа. Нема да ја има таа среќа да биде со мене :) :) :)
Пффффф Раскољников абе ај не се прави некој фраер, немаљло да ја е

Цеца ваква таква 100.000 народ собра.

Член од
6 февруари 2005
Мислења
9.722
Поени од реакции
248
Добро бе луѓе. Кога ќе престанете да ги идеализирате ефтините српски певаљки и кога ќе си признаете сами на себе дека се обични... ЛУЃЕ! Ѕирнете ја вашата комшивка кога се пучи кога простира алишта и ќе видите дека и она има целулит. Што ве глеам плитки! :pos: :pos: :pos:

asterix_m

Регулатор
Член од
19 април 2006
Мислења
2.765
Поени од реакции
33
Macedalien напиша:
Добро бе луѓе. Кога ќе престанете да ги идеализирате ефтините српски певаљки и кога ќе си признаете сами на себе дека се обични... ЛУЃЕ! Ѕирнете ја вашата комшивка кога се пучи кога простира алишта и ќе видите дека и она има целулит. Што ве глеам плитки! :pos: :pos: :pos:
Така е бе они се само луге, сега имала целулит или дрн дрн

VIRTUAL

knowledge is power
Член од
4 мај 2006
Мислења
327
Поени од реакции
2
Муахахахахх

Во Белград се ближи крајот на истрагата против Аркановата вдовица Светлана Ражнатович која се терети за перење на 22,5 милиони марки и 480.000 долари за време на продавањето на играч од ФК Обелич, пишува Курир.

На судот му преостана да преслуша уште четири сведоци за да ја донесе крајната пресуда против Цеца која најверојатно ќе запее позади решетките.

Полициската акција "сабја", која започна уште во 2003 година, ја зафати и Цеца која првобитно беше осомничена за вплетканост со убиството на српскиот премиер Зоран Џинџич.

Меѓутоа кога сите сомнежи паднаа во вода, полицијата уште еднаш се обиде да го открие нејзиниот гаден веш.

Цеца наводно ја злоупотребила својата функција како сопственичка на ФК Обелич за време на продавањето на 15-те фудбалери со што "понешто" ставила и таа во џеб.

Никола

Државник
Член од
18 април 2005
Мислења
5.074
Поени од реакции
333
Постојат луѓе кои цеца ја слушаат..?
жално...

Kajgana Shop

На врв Bottom