N
Nessa Alcarin
Гостин
Не драг мој немале твоите девојки синдром bitches be crazy, туку ти имаш синдром „магнет за кучки“. И нема што да те изненадува нивното однесување, тоа е типично женско однесување кога ќе се налета на „папучар“. Очигледно од сапиосексуалноста немаш ни с, туку ги избираш женските како трофеи со кои можеш да се фалиш пред школските другари.Што знам, да не кажам некои работи па да станам омразен кај женската популација овде беспотребно, ама во тие врски сум немал разбирање со нив. Повеќе би се обратиле за помош, за совет кај нивните ''интелектуални'' пријатели отколку кај мене. Во работи за кои сум испаѓал дека сум во право, не се согласувале со мене, се морало по нивно да биде. За друштвото со кое сум одбрал да другарувам, имале само кисела насмевка како и ред други работи кои предизвикувале како некој со игла да ми боцка по мозокот. Али на крај краева тоа се само мои искуства кои сум ги поминал и не мора да значи дека некој друг ги има или имал. Можеби проблемот лежел кај мене или пак они го имале синдромот bitches be crazy. Како и да е ми оставило горчлив вкус.
п.с Сусаро, кога те видов на собиранката си кажав „ехх..“, ама кога го дознав твојот ник, почна симпатичен да ми стануваш...