Сам се сликал...

~DaRko

Поштен лопов
Член од
29 март 2009
Мислења
5.888
Поени од реакции
2.481
ееее и јас сакам таков мобилен :nesum: а овој немал мобилен друг или апарат или камера туку нашол да се слика со украдениот моб. :nesvest::tapp:

P

Princ

Гостин
ЛОЛ
А иначе, можно е ова? Да си го „испрограмираш“ мобилниот автоматски да ти праќа слики?
Може. Мојот е наместен да прати смс до друг број (во случајов на брат ми) веднаш штом му ја смениш картичката. Зависи од мобилниот (оперативниот систем на кој се вози) :)
А ако ја задржи мојата картичка (ако е до толку глуп крадецот нели), можам да пратам смс до мојот број со одредена содржина на текст (ко лозинка му доаѓа) и сам себе ќе се убија односно избрише се. Некогаш се многу поважни податоците што ги имаш на мобилниот од самиот мобилен.

Кртот

Лоботомичар
Член од
19 април 2007
Мислења
653
Поени од реакции
23
Што ако е воздушен , пак може да ти ја здроби фацата.
Зависи...Ако е 4 ка ( најголем калибар кај воздушните оружја) , може само да ти напраи дупка у фаца ама сепак големка, а да ти ја здроби неможе...

Член од
8 февруари 2007
Мислења
2.931
Поени од реакции
251
кретен на денот е мала работа ова ти се вика кретен на неделата :pusk:

Член од
18 август 2008
Мислења
680
Поени од реакции
34
Џабе нема шанси да го познат..види го каков е ..гламња.

Сите се исти.

Член од
2 април 2006
Мислења
14.363
Поени од реакции
3.069
Може. Мојот е наместен да прати смс до друг број (во случајов на брат ми) веднаш штом му ја смениш картичката. Зависи од мобилниот (оперативниот систем на кој се вози) :)
А ако ја задржи мојата картичка (ако е до толку глуп крадецот нели), можам да пратам смс до мојот број со одредена содржина на текст (ко лозинка му доаѓа) и сам себе ќе се убија односно избрише се. Некогаш се многу поважни податоците што ги имаш на мобилниот од самиот мобилен.
На стариот телефон (SE P800) имав програма која кога ќе смениш картица го заклучуваше цел телефон и пишти ко аларм на кола.
Тогаш ти праќа смс од бројот (новата картичка) и само кога ти ќе вратиш со СМС со лозинката (пример PrincEnajdobarMODeRator) се враќаше во нормала.

Chapstick

Сам свој психолог
Член од
7 август 2009
Мислења
2.986
Поени од реакции
311
Ццццц ѕвер е типацо...:pipi: :pos2::pos2::pos2::pos2:

SpiderWeb

ја заменува титулата под името во вашите мислења.
Член од
12 мај 2008
Мислења
632
Поени од реакции
622
На стариот телефон (SE P800) имав програма која кога ќе смениш картица го заклучуваше цел телефон и пишти ко аларм на кола.
Тогаш ти праќа смс од бројот (новата картичка) и само кога ти ќе вратиш со СМС со лозинката (пример PrincEnajdobarMODeRator) се враќаше во нормала.
А ако новата картичка нема кредит? :)

Why?

Самострел да зеам, да истепам тоа племе
Член од
3 мај 2009
Мислења
2.726
Поени од реакции
2.940
:pos2::pos2::pos2::pos2:
Ееее, ме насмеа. Види му поза...
:pos2::pos2::pos2::pos2::pos2:

DonRistovski

Peace Disturber
Член од
1 септември 2009
Мислења
3.564
Поени од реакции
4.537
Кој ѕвер е типот :хаха::хаха::хаха:

Кралот Марко

Не прилепчанецот, ами Јас
Член од
6 ноември 2008
Мислења
3.969
Поени од реакции
278
Полека бе луѓе! Од кај полицијата е сигурна дека „крадецот сам се слика“, а што ако овој моронот :) е колатерална штета или жртвено јаре... мислам, во целиот овој случај а? Абе има разни мераклии да излезат пред објективот... :kesa: :pos:

Kajgana Shop

На врв Bottom