Сам се сликал...

Член од
27 јуни 2008
Мислења
1.543
Поени од реакции
42
:vozbud::vozbud::vozbud: Е од кај да знае типот дека ќе и ги прати сликите?Вака една фотосесија пред затвор добро му дошла :vozbud:

statusQuO

Модератор
Член од
18 јуни 2008
Мислења
13.038
Поени од реакции
7.617
Полека бе луѓе! Од кај полицијата е сигурна дека „крадецот сам се слика“, а што ако овој моронот :) е колатерална штета или жртвено јаре... мислам, во целиот овој случај а? Абе има разни мераклии да излезат пред објективот... :kesa: :pos:
Jas mislam deka kradecot go sitnal telefonot i nekoj drug se slikal i go naebal ahahahahah...

Не биди хејтер :pos:

F

FilipMacedon

Гостин
Ах тој криминал,ги лаже децата дека лесно се прават пари

Кралот Марко

Не прилепчанецот, ами Јас
Член од
6 ноември 2008
Мислења
3.969
Поени од реакции
278
Jas mislam deka kradecot go sitnal telefonot i nekoj drug se slikal i go naebal ahahahahah...

Не биди хејтер :pos:

Мислам дека сето ова ми личи на голема завера... ги знаеш ти американците... во оваа ујдурма се вклучени и ЦИА и ФБИ, можеби и Чак Норис ( ама зошто па тој:uvo:...незнам се е можно) се изместија вредностите. :nesvest::kesa:

Член од
7 мај 2005
Мислења
1.231
Поени од реакции
307
Може. Мојот е наместен да прати смс до друг број (во случајов на брат ми) веднаш штом му ја смениш картичката. Зависи од мобилниот (оперативниот систем на кој се вози) :)
А ако ја задржи мојата картичка (ако е до толку глуп крадецот нели), можам да пратам смс до мојот број со одредена содржина на текст (ко лозинка му доаѓа) и сам себе ќе се убија односно избрише се. Некогаш се многу поважни податоците што ги имаш на мобилниот од самиот мобилен.
Некако не ми се верува ова. Можеби може да брише податоци, ама како можеш да го испрограмираш сам да слика или да праќа слики??

Dzish

unlike any other...
Член од
15 февруари 2007
Мислења
13.994
Поени од реакции
2.689
Некако не ми се верува ова. Можеби може да брише податоци, ама како можеш да го испрограмираш сам да слика или да праќа слики??
не биди дете... од ко ќе сликаш наместено е автоматски сликата да ја аплоадира да речеме на фејсбук.

P

Princ

Гостин
Тачно. Он не слика сам, ти сликаш. И автоматски ја праќа сликата на мејл/фејсбук/швалерката.

Divider

Seraphim
Член од
24 февруари 2005
Мислења
27.337
Поени од реакции
3.062
E glup crnja!

Овој од Чикаго или од Детроит е. По родители.

ice_cube

The SexX.
Член од
16 јули 2008
Мислења
2.240
Поени од реакции
309
ЛОЛ
А иначе, можно е ова? Да си го „испрограмираш“ мобилниот автоматски да ти праќа слики?
Можно е. Имаш пример пуштено bluetooth на мобилниот, и на компјутерот. Кога ќе има нова слика, автоматски преку Pc Suite сликата се префрла. Voila! :)

S

StereoLove

Гостин
:vozbud::vozbud::vozbud::tapp::tapp::tapp::nesvest::nesvest::nesvest::uvo:

Што и да кажете џабе е...каков морон каков деген...:uvo:

Kajgana Shop

На врв Bottom