Многу просто...зашто знам дека досега не сум видела македонско шоу на нашите тв станици...чисто патриотски побуди. А друго ме нервира кога се пљука без аргументиSamo edno prasanje .. Zaso tolku cvrsto i energicno go branis ova show ?
Многу просто...зашто знам дека досега не сум видела македонско шоу на нашите тв станици...чисто патриотски побуди. А друго ме нервира кога се пљука без аргументиSamo edno prasanje .. Zaso tolku cvrsto i energicno go branis ova show ?
Не лажи, не е прво ова шоу од ваков тип, имаше едно пред 5-6 години „тоа сум јас“Многу просто...зашто знам дека досега не сум видела македонско шоу на нашите тв станици...чисто патриотски побуди. А друго ме нервира кога се пљука без аргументи
Демек, не смееме да го критикуваме само затоа што е македонско? Eте аргумент над аргументите зошто било "добро" шоуто : )))Многу просто...зашто знам дека досега не сум видела македонско шоу на нашите тв станици...чисто патриотски побуди. А друго ме нервира кога се пљука без аргументи
Не лажи, не е прво ова шоу од ваков тип, имаше едно пред 5-6 години „тоа сум јас“
Инаку од чисто патриотски причини ако ова шоу треба да ја претставува Македонија црно ни се пишува.
Ти адвокат да не си и па да знаеш што мислела.таа рече дека е прво шоу што таа го видела а не дека е прво македонско шоу што се емитувало ....
А шо ни е нас гајле дал ти го глеаш или не? шоуто е топ и тоа го мислат многу...не смееме да го кажеме тоа ради тебе? ај не ...Ти адвокат да не си и па да знаеш што мислела.
Сеедно бе девојче, шоуво прво, второ или трето е за никаде и не гледам ништо позитивно и убаво во него
Седи немој...А шо ни е нас гајле дал ти го глеаш или не? шоуто е топ и тоа го мислат многу...не смееме да го кажеме тоа ради тебе? ај не ...
џабе ти е...Седи немој...
Како што гледаш само вие две тука тоа го мислите :helou:А шо ни е нас гајле дал ти го глеаш или не? шоуто е топ и тоа го мислат многу...не смееме да го кажеме тоа ради тебе? ај не ...
Види нефино момче, као прво не сме само ние 2 , погледај од порано во темава...но луѓево гледаат дека само 4 к****и како вас ги тераат темиве и се иживуваат врз оние кои сакаат нешто конкретно, со аргументи да кажат...што е топ? одењепод маса? а што друго во камп може да се прави? нели еротските игри не чинат? еве што би правел ти во камп?
но вие 4ца само кинете зелени и ништо повеќе...ниту сум од Канал 5 , ниту сум братучетка на некој...едноставно е нова свежина во телевизиите покрај турско индиските серии
Е тоа...и да знаеш, многу, ама многу луѓе го гледаа шоуто , и јас нема да прекинам да спорам со вас
фала на комплиментот хехеТи адвокат да не си и па да знаеш што мислела.