Сам свој мајстор реално шоу на Канал 5

Член од
6 јуни 2010
Мислења
19
Поени од реакции
3
Samo edno prasanje .. Zaso tolku cvrsto i energicno go branis ova show ?
Многу просто...зашто знам дека досега не сум видела македонско шоу на нашите тв станици...чисто патриотски побуди. А друго ме нервира кога се пљука без аргументи

Член од
25 февруари 2009
Мислења
1.565
Поени од реакции
417
абе колку буџет има шоуво, гледам таму цело време реклами (спонзори), дали имаат вложено 5000 евра вкупно канал5?

го фатив 2-3 пати на тв по некоја минута и некако многу аматерски ми се виде :toe:

Член од
1 ноември 2008
Мислења
7.396
Поени од реакции
1.880
Многу просто...зашто знам дека досега не сум видела македонско шоу на нашите тв станици...чисто патриотски побуди. А друго ме нервира кога се пљука без аргументи
Не лажи, не е прво ова шоу од ваков тип, имаше едно пред 5-6 години „тоа сум јас“
Инаку од чисто патриотски причини ако ова шоу треба да ја претставува Македонија црно ни се пишува.

Мистичен

Човек
Член од
23 јануари 2005
Мислења
13.578
Поени од реакции
1.097
Демек, не смееме да го критикуваме само затоа што е македонско? Eте аргумент над аргументите зошто било "добро" шоуто : )))

Ехеј, сите вие кои го критикувате - го критикувате само затоа што е македонско и критикувате без аргументи, а не затоа што е дно на поимот наречен продукција : )))

Од утре, нова дефиниција за добар патриот би требало да гласи вака: оној кој може да издржи да го гледа Сам свој мајстор повеќе од 2 минути без да поврати или да смени канал.

Член од
4 јули 2010
Мислења
13
Поени од реакции
2
Не лажи, не е прво ова шоу од ваков тип, имаше едно пред 5-6 години „тоа сум јас“
Инаку од чисто патриотски причини ако ова шоу треба да ја претставува Македонија црно ни се пишува.

таа рече дека е прво шоу што таа го видела а не дека е прво македонско шоу што се емитувало ....

Член од
1 ноември 2008
Мислења
7.396
Поени од реакции
1.880
таа рече дека е прво шоу што таа го видела а не дека е прво македонско шоу што се емитувало ....
Ти адвокат да не си и па да знаеш што мислела.
Сеедно бе девојче, шоуво прво, второ или трето е за никаде и не гледам ништо позитивно и убаво во него

Член од
6 јуни 2010
Мислења
19
Поени од реакции
3
Сеедно бе девојче, шоуво прво, второ или трето е за никаде и не гледам ништо позитивно и убаво во него
А шо ни е нас гајле дал ти го глеаш или не? шоуто е топ и тоа го мислат многу...не смееме да го кажеме тоа ради тебе? ај не ...

Член од
20 септември 2008
Мислења
12.773
Поени од реакции
9.896
А шо ни е нас гајле дал ти го глеаш или не? шоуто е топ и тоа го мислат многу...не смееме да го кажеме тоа ради тебе? ај не ...
Седи немој...:tapp:

Член од
1 ноември 2008
Мислења
7.396
Поени од реакции
1.880
Како што гледаш само вие две тука тоа го мислите :helou:
Ај фино девојченце пробај на кратко да објасниш што е топ во шоуво?
И што има интересно во одење под маса па преминување преку две клупи и удирање на штица?

MiloBilderce

Bukake anyone ?
Член од
7 ноември 2009
Мислења
1.238
Поени од реакции
70
@ mlada i @ drugata ko nea .. ne baram niso , samo zaokruzi go tocniot odgovor :

a) Kanal 5
b) brat/sestra ili bratuced/tka
c) komsija
d) ebacica/lizacica
e) Bardovci

Fala odnapred.

devojka111

i'm real
Член од
28 декември 2008
Мислења
1.937
Поени од реакции
148
ОМГ
Не дека го гледав "шоуво", ама пошто на секој сат беа на Канал 5, не можеш да не приметиш дека наеднаш ги снема
еве што прочитав- каде биле
04.07.2010 - Последен камперски ден на учесниците
Својот последен ден камперите го поминаа во пакување на своите работи...повеќе

http://www.kanal5.com.mk/default.aspx?mId=125

Член од
1 ноември 2008
Мислења
7.396
Поени од реакции
1.880
Види нефино момче, као прво не сме само ние 2 , погледај од порано во темава...но луѓево гледаат дека само 4 к****и како вас ги тераат темиве и се иживуваат врз оние кои сакаат нешто конкретно, со аргументи да кажат...што е топ? одењепод маса? а што друго во камп може да се прави? нели еротските игри не чинат? еве што би правел ти во камп?
но вие 4ца само кинете зелени и ништо повеќе...ниту сум од Канал 5 , ниту сум братучетка на некој...едноставно е нова свежина во телевизиите покрај турско индиските серии
Е тоа...и да знаеш, многу, ама многу луѓе го гледаа шоуто , и јас нема да прекинам да спорам со вас

И токму е топ затоа што е ново :pos2: И пак ништо од тоа што ти го побарав. Освен дебилни игри за деца под 6 години нишчо попаметно не видов. И е сум знаел дека во камп само секс и глупи и дебилни игрички паѓало. Пуштете порнич бре, повеќе ви се исплати.

Член од
4 јули 2010
Мислења
13
Поени од реакции
2
фала на комплиментот хехе
инаку ... тука сте премногу вулгарни така да ...
неможев ни да го објаснам моето мислење ...
не се работи дали е шоуто добро или не е...
едноставно на некого му е интересно ... на друг не ...
а мислам дека тоа не е причина да се вреѓате еден со друг
или да ги омаловажувате оние на кои им се допаѓа шоуто

фала . пријатно

Член од
1 ноември 2008
Мислења
7.396
Поени од реакции
1.880
Принцез да не те цитирам никој не ги омаловажува тие кои го поддржуваат шоуто туку ја кажуваме реалната слика како изгледа ова ако можам да го наречам шоу, или како се понашаат тамошните актери.
Фала ти и тебе
Аривидерчи

Kajgana Shop

На врв Bottom