- Член од
- 27 август 2007
- Мислења
- 129
- Поени од реакции
- 6
Pomisluvam... no sepak nemam hrabrost za da napravam nesto takvo...
Ајде ајде можеш нема фрки знаеме дека си доволно храбарPomisluvam... no sepak nemam hrabrost za da napravam nesto takvo...
Emo си ти, не ме ни чуди што имаш самоубиствени нагони, а немаш гз да си пресечеш вени или да скокниш од 8ми спрат.
ако се самоубие спремете се да го плачетеАјде ајде можеш нема фрки знаеме дека си доволно храбар
НА 14 ГОДИНИ КАКВА ПРИЧИНА ИМАШ БЕ ДА СЕ САМОУБИЕШ???? Пред месец дена си прекинал да цицаш и сега сакаш да се самоубиеш....чекај тие нагони уште не ти започнале, прва цура-раскинување....проблеми дома
ехеее леб имаш да јадеш
Ајде ајде можеш нема фрки знаеме дека си доволно храбар
НА 14 ГОДИНИ КАКВА ПРИЧИНА ИМАШ БЕ ДА СЕ САМОУБИЕШ???? Пред месец дена си прекинал да цицаш и сега сакаш да се самоубиеш....чекај тие нагони уште не ти започнале, прва цура-раскинување....проблеми дома
ехеее леб имаш да јадеш
таквите не вредат да се огледуваш на нив па макар ти бил и барт или сестра,не ги ставам ни под разно,секако зависи во какви моменти е кажано тоа ако е во афектна состојба и се разбира не секогаш ок знам да премолчам и да си речам нервозен/а бил/а па ај ќе преќутам но секако после би направил муабет за тоа што го кажал/а но има и луѓе(тоа се веќе болни)себични кои мислат дека се само они на светот,луѓе без емоции и чувства,не би му попуштил и не би му покажал слабост никад:back:hahhahaahahha.... vaka... kako prvo zhensko sum... za samoubivanje mi teknuva koga nekoj kako na primer brat mi mi rece deka ne sum mu potrebna.. koga kje mi iznaredi milioni zborovi itn... pa i na vas da vi kaze licnosta na koja se ogleduvate i sto najmnogu ja sakate deka ste nisto za nego i vie ke pomislite da se samoubiete...
hahhahaahahha.... vaka... kako prvo zhensko sum... za samoubivanje mi teknuva koga nekoj kako na primer brat mi mi rece deka ne sum mu potrebna.. koga kje mi iznaredi milioni zborovi itn... pa i na vas da vi kaze licnosta na koja se ogleduvate i sto najmnogu ja sakate deka ste nisto za nego i vie ke pomislite da se samoubiete...
Ало! Смири страстите малце....остатоците од храната ги јадат некои други суштества не луѓето....свати го ова како пријателско предупредувањеџабе јадете гомна само .. ако сака човек да си пука у глава , нека му биде ! јебига , нема за све решение .. секој од вас може да сере дека никад не би се убил за ништо на светов .. али не секој од вас имал тешки проблеми .. затоа прекинете да јадете гомна безпотребно !