Самоубиство

Fantom

Chikara
Член од
4 јуни 2006
Мислења
11.453
Поени од реакции
812
Emo си ти, не ме ни чуди што имаш самоубиствени нагони, а немаш гз да си пресечеш вени или да скокниш од 8ми спрат.

Точкест

I'm Awesome
Член од
25 јануари 2007
Мислења
7.641
Поени од реакции
458
Pomisluvam... no sepak nemam hrabrost za da napravam nesto takvo...
Ајде ајде можеш:vozbud: нема фрки знаеме дека си доволно храбар

:pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos: НА 14 ГОДИНИ КАКВА ПРИЧИНА ИМАШ БЕ ДА СЕ САМОУБИЕШ???? Пред месец дена си прекинал да цицаш и сега сакаш да се самоубиеш....чекај тие нагони уште не ти започнале, прва цура-раскинување....проблеми дома
ехеее леб имаш да јадеш

vlatkolik

~I'm busy U are UglY,Have a Nice DaY!!!~
Член од
17 мај 2007
Мислења
2.647
Поени од реакции
28
Emo си ти, не ме ни чуди што имаш самоубиствени нагони, а немаш гз да си пресечеш вени или да скокниш од 8ми спрат.

:pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos: НА 14 ГОДИНИ КАКВА ПРИЧИНА ИМАШ БЕ ДА СЕ САМОУБИЕШ???? Пред месец дена си прекинал да цицаш и сега сакаш да се самоубиеш....чекај тие нагони уште не ти започнале, прва цура-раскинување....проблеми дома
ехеее леб имаш да јадеш
ако се самоубие спремете се да го плачете :pos: :pos: :pos:

иначе никогаш не сум помислил на самоубиство,сите проблеми се решливи,нема потреба од такви работи,не вреди никој за да се самоубијам,не му правам такво добро на народов и околинава околу мене :nenene: тука сум душмани мои само за вас(си знаат они кои се) :pos:

Член од
27 август 2007
Мислења
129
Поени од реакции
6

ехеее леб имаш да јадеш

hahhahaahahha.... vaka... kako prvo zhensko sum... za samoubivanje mi teknuva koga nekoj kako na primer brat mi mi rece deka ne sum mu potrebna.. koga kje mi iznaredi milioni zborovi itn... pa i na vas da vi kaze licnosta na koja se ogleduvate i sto najmnogu ja sakate deka ste nisto za nego i vie ke pomislite da se samoubiete...

vlatkolik

~I'm busy U are UglY,Have a Nice DaY!!!~
Член од
17 мај 2007
Мислења
2.647
Поени од реакции
28
hahhahaahahha.... vaka... kako prvo zhensko sum... za samoubivanje mi teknuva koga nekoj kako na primer brat mi mi rece deka ne sum mu potrebna.. koga kje mi iznaredi milioni zborovi itn... pa i na vas da vi kaze licnosta na koja se ogleduvate i sto najmnogu ja sakate deka ste nisto za nego i vie ke pomislite da se samoubiete...
таквите не вредат да се огледуваш на нив па макар ти бил и барт или сестра,не ги ставам ни под разно,секако зависи во какви моменти е кажано тоа ако е во афектна состојба и се разбира не секогаш ок знам да премолчам и да си речам нервозен/а бил/а па ај ќе преќутам но секако после би направил муабет за тоа што го кажал/а но има и луѓе(тоа се веќе болни)себични кои мислат дека се само они на светот,луѓе без емоции и чувства,не би му попуштил и не би му покажал слабост никад:back:

Точкест

I'm Awesome
Член од
25 јануари 2007
Мислења
7.641
Поени од реакции
458
И добро лилт емо грл....шо да правиш ќе му помине, и мене ми викале така као црнец у фамилија постојано па никогаш ми нема текнато на самоубиство....нека зборат:pos: татко ми ми има речено дека сум безкорисен дома па сум помислил на таква работа ГОООЛЕМО НЕ....едноставно прави се дека нема ништо друго, нема ништо поубаво од животот билив ми:)

Член од
9 август 2007
Мислења
261
Поени од реакции
56
Ne se site problemi reshlivi, ima nekoi situacii koi nemaat izlez pa sledi samoubistvo, ama tie se ekstremi. A bez veze e samoubistvo zaradi parter/pari/nekoi slichni raboti koi ne zasluzhuvaat. Ne go opravduvam samoubitvoto nikako!

Crazy in Love

Here's looking at you kid.
Член од
25 јануари 2007
Мислења
23.859
Поени од реакции
25.413
Никогаш, дури ни на крај на паметот, не ми текнало да се самоубијам.

Премногу го ценам животот како таков, плус секој проблем сакам да го решам, а не да избегам од проблемот.

И плус не би можела да си дозволам да нанесам толкава болка на моите блиски.

Член од
4 февруари 2007
Мислења
1.640
Поени од реакции
16

Така ако беше до сеа сите ке бевме мртви.Мене сестра ми колку пати ми има кажувано зборови,а ја шо требаше да напраам.Жилетите у веце и да се сечам??Или пак пиштолот?:pos:

G@rfielD

Модератор
Член од
10 февруари 2007
Мислења
10.751
Поени од реакции
9.786
Никад не сум помислил на такво нешто, а камоли да го направам. Живејте си додека ве тера животот, какво самоубиство какви бакрачи. toeto

Точкест

I'm Awesome
Член од
25 јануари 2007
Мислења
7.641
Поени од реакции
458
џабе јадете гомна само .. ако сака човек да си пука у глава , нека му биде ! јебига , нема за све решение .. секој од вас може да сере дека никад не би се убил за ништо на светов .. али не секој од вас имал тешки проблеми .. затоа прекинете да јадете гомна безпотребно !
Ало! Смири страстите малце....остатоците од храната ги јадат некои други суштества не луѓето....свати го ова како пријателско предупредување
Ајде сега без масовни и поединечни навреди да се продолжи со дискусијата ОК

Кртот

Лоботомичар
Член од
19 април 2007
Мислења
653
Поени од реакции
23
Абе не ми е баш лесно да постирам на темава зашто и јас бев безнадежен пациент! Нема везе сега тоа пројде! А за девојчето кое има 14 години и не гледам некоја разлика да осудувате за проблемите што може да се случат на 14 или на 100 години! Сепак не треба објаснување за проблемот сам по себе и зборто си носи своја тежина! Значи неможе никој да престпоставува кој и кава тежина носи во себе со тоа што ќе му суди според годините! Празно! Значи има деца што се мачат и трпат психичка тортура и се трујат со глупости од ранот детство а има и непипнати волови од по 40 години кои незнаат ни П од проблем!

Slatka mala

*** unique ***
Член од
10 јули 2007
Мислења
652
Поени од реакции
2
Можеби да, во некои моменти на *депресија* ако може така да се нарече она благо разочарување, имам помислено што би било кога би си го одземала животот. Но, тоа само за дел од секунда. Никогаш не би го направила тоа, нема да имам храброст, а и не ни сакам да направам такво нешто.
Што ќе биде од мене понатака во животот, како ќе се соочувам со некои поголеми и далеку посеризони проблеми кои допрва ме чекаат, ако на овие години ми се здосади од животот и за секоја мала ситница помислувам на самоубиство.

Fallen`Angel

Im Gotham's Reckoning
Член од
26 мај 2007
Мислења
5.658
Поени од реакции
75
после долго време размислување ... конечно решив да си го одземам животот ... многу ми беше мило што бев член на форумов, сакав да останам уште малце .. но сепак смртта ме повикува во нејзините топли прегратки .. се гледаме во пеколот !

Збогум!

:besilka:

Kajgana Shop

На врв Bottom