хахахах луд си бравоСамоубиство од заседа, исто како силување во самоодбрана што е објаснето во Тетовирање.
хахахах луд си бравоСамоубиство од заседа, исто како силување во самоодбрана што е објаснето во Тетовирање.
У кофа да не се удавил и овој ?Се работи за самоубиство од сигурни извори,затоа сите теории дека е застрелан од колегите паѓаат во вода.Многу луѓе кои работат во безбедносните служби после долгогодишна работа се со психички проблеми посебно оние кои имаат работено во време на конфликтот,но затоа е предвидено на секои 6 месеци до година да одат на медицински прегледи,ама кај нас ништо не се почитува.
Не сум кече,ниту партиски војник,а и несакам да се расправам,не ги гледај мислењата нема да седам на форум и да јадам трици,ќе има јавно соопштение,ама овие теории на заговор ми се баш интересни,не донесувајте заклучоци кога незнаете.со 96 број на мислења и што се уклучуваш баш на темава јасно ми е што си ти или некое партско војниче или пак кече тие муабети дома
Дај не зезајте со ова веќе. Има такви намерни спинови и вртења на вниманието, но не се што ќе се случи е такво нешто.Oh god... И сега сите ќе почнат со закани и револт... НА ФОРУМ! (таман и успат ќе ги заборавиме поскапувањата)
Во која земја работат за државата.Во секоја држава агенцииве се главни организатори на трогивјата со оружје,проституција и дрога.Во секоја.Мора да има вакви агенции кој ќе работат за државата макар тоа што го прават не е баш добро..само што кај нас работат за себе
Или не си ги исполнил обврските. Зезнато е кога работиш во оддел за оружје и дрога.Хахахаа колку само некој од внатре може го има "порачано" ова, али ај