- Член од
- 12 декември 2010
- Мислења
- 10.465
- Поени од реакции
- 11.394
МожеSakate da kazete deka stopanska, nlb i ostali banki ne naplajkat provizija za plajkanje?
So visa karticka moze da se plajke?
МожеSakate da kazete deka stopanska, nlb i ostali banki ne naplajkat provizija za plajkanje?
ДаSakate da kazete deka stopanska, nlb i ostali banki ne naplajkat provizija za plajkanje?
Ce i se javish na Zhenskata negova i odma si izvesten kade e !Дечки, има ли фри апликација ,што не се плаќа за да се прати преку ,gprs ,за син ми да се поврземе ,или фемили ако имате некоја ,оти почна после школо да не си иде дома ,па мора некоја контрола...
Благодарам
Mal e , 10 god...Ce i se javish na Zhenskata negova i odma si izvesten kade e !
life360 na play storeДечки, има ли фри апликација ,што не се плаќа за да се прати преку ,gprs ,за син ми да се поврземе ,или фемили ако имате некоја ,оти почна после школо да не си иде дома ,па мора некоја контрола...
Благодарам
...преврти го со врвот надоле со десна дланка фати го горниот стаклен дел, а со лева дланка само пластичниот прстен од долен дел, горната рака одвртува од лево кон десно во правец на сказалки на часовникот, а долната рака во спротивен правец на сказалките на часовникот, тоа му доаѓа како да цедиш нешто и ќе излезе одоздола изрендан црн бибер!Прегледај го приврзокот 432675
Како да мелам со мелницава знае некој? Ја извадив фолијата од кај капачето, одвај и капачето го извадив. Не се одвртува ни за целосно да го отвориш.
Ќе си речеш ај Вегета Хрватска е добра фирма.
Џабе до пола ќе сврти и не е она мелење да се слушне крцкање дека меле....преврти го со врвот надоле со десна дланка фати го горниот стаклен дел, а со лева дланка само пластичниот прстен од долен дел, горната рака одвртува од лево кон десно во правец на сказалки на часовникот, а долната рака во спротивен правец на сказалките на часовникот, тоа му доаѓа како да цедиш нешто и ќе излезе одоздола изрендан црн бибер!
Земи со чекич лупај по зрната.Џабе до пола ќе сврти и не е она мелење да се слушне крцкање дека меле.
Прстиве и рацеве ги извиткав вртејќи лево десно. Воспаление на мускули ќе добиеш додека измелеш, дур измелам супата ќе се олади целосно.