Сакам да знам!

• Креатор на темата Креатор на темата blue ladybug
  • Време на започнување Време на започнување
Дали може да се влезе во Мк ако си вакциниран со Johnson&Johnson или сепак мора тест?

Искористил некој субвенцијава за чистење оџак, да сподели искуство, што како се аплицира па и да пушти број од некој оџачар

Каде можам да го најдам филмот „Боли ли-првата балканска догма“?

vecerva dve silni detonacii vo Tavtalidje-2, sto bese toa,da znam sakam, dali svadba,dali podrzikonj slavi, dali navivacite na Milan frlat bombi ili Sungerot Bob se vratil.

ima li tema za Fakultet za likovna umetnost

kade beše ona objasnivanje za prekin na avtomatsko glasovno vkluchuvanje na YouTube , mislam deka imaše i nekoj drug vakov problem

Во Скопје и околина, да препорачате некој голем паркинг/полигон/пат кој не е фрекфентен?
Ми треба за почетник, да се потсети тргнувања/паркирања пред да почне да вози повторно во сообраќај.

Во Скопје и околина, да препорачате некој голем паркинг/полигон/пат кој не е фрекфентен?
Ми треба за почетник, да се потсети тргнувања/паркирања пред да почне да вози повторно во сообраќај.
де бе
аман
иди кај што идат сите - на полигон испод Кале
Автоматски споено мислење:

мада, сеа коа го глеам полигонот, мислам дека на главен град од 700.000 не му треба полигон
може еден ред згради таму да се дигнат

и мол

Кај Борис Трајковски салата имаш празни паркинзи, обично тој напред што е целосно е празен.

Имаш и населба 11 Октомври во КВ, мирна населба со многу улички. Спроти Супер Тинекс и Никоб Медикал. Хиподром и Долно Лисиче се исто мирни населби.

Последно уредено:
Полигонот под Кале не функционира колку што знам, само тој кај Асуц. И мене ми требаше за истото поголем простор, бевме кај Борис Трајковски ама тогаш се погоди некој настан со олдтајмери, така нешто стари коли, па ја одложивме "обуката".

Иди кај Борис навечер, ја до скоро таму вежбав.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom