Сакам да знам!

• Креатор на темата Креатор на темата blue ladybug
  • Време на започнување Време на започнување
Да не знае некој што е со Yahoo mail воопште не почнува да се поврзува

Ke ukucam I taka stoi, ne e samo na mojot telefon

Ke ukucam I taka stoi, ne e samo na mojot telefon
Незнам во што е проблемот, ете кај мене е во ред, пред малку се логирав да проверам и се е во ред...од лаптоп..нешто со телефонот да не ти е?

Како бе никој од политичарите се нема заразено до сега кај нас, сегде низ светот бројот расти кај премиери, претседатели, секретари, министри,само нашите ништо не ги фаќа, и ѓаолот бега од нив не короната :D

Да не знае некој што е со Yahoo mail воопште не почнува да се поврзува
Не е до тебе, имаат проблеми со некои од серверите, како и низа пати наназад. Среќа од 5 меилови ми го отвора само еден, оној што најмногу го користам.

Dali moze da proveris online dali si odjaven od rabota, za zdravstveno znam deka moze no za ovaa dali nekoj znae dali moze?

Dali moze da proveris online dali si odjaven od rabota, za zdravstveno znam deka moze no za ovaa dali nekoj znae dali moze?
Провервиш здравствено ак немаш тогаш си и одјавен од на работа.

Провервиш здравствено ак немаш тогаш си и одјавен од на работа.
Firmite sega plajkale zdrqvstvo za 2-3 meseci unapred i zdravstvenoto so odjava od rabota bilo 2 razlicni raboti, barem jas taka razbrav.

Може. Оди на страната на Агенција за вработување. Кликни на Е-Работа и со твоја e-mail адреса регистрирај се. Таму можеш да си провериш статус на сегашно вработување и историја на сите претходни вработувања.

Чисто информативно ме интересира (бидеќи скоро сретнав ваков случај), дали е возможно да се изврши подигање на готовина од банкомат без внес на пин?

Чисто информативно ме интересира (бидеќи скоро сретнав ваков случај), дали е возможно да се изврши подигање на готовина од банкомат без внес на пин?
Не би требало.
Како тоа си го сретнал случајот, кој, како, си видел, си слушнал, која банка...
Ако си го сретнал случајот зошто прашуваш????

Не би требало.
Како тоа си го сретнал случајот, кој, како, си видел, си слушнал, која банка...
Ако си го сретнал случајот зошто прашуваш????
Не сакав непотребно да тупам и да го објаснувам случајот, едноставно ме интересираше дали е воопшто возможно вакво нешто...
Знам дека на онлајн страниве за шопинг (ибеј, али и сл) не ти треба пин, но и од банкомат да се прави такво нешто... :coffee:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom