- Член од
- 30 јули 2014
- Мислења
- 5.527
- Поени од реакции
- 18.424
Нема.Хиподром.
Нема.Хиподром.
Прашај тукаИма ли некаде во Скопјево да си платиш и коњ да си јаваш?
Near Horse Riding Club "Stara Krusha"Има ли некаде во Скопјево да си платиш и коњ да си јаваш?
Вакви?Има ли некаде во Скопјево да си платиш и коњ да си јаваш?
мислам да со оглед дека има и пензионерски кредитиДали некој знае , дали 60годишна жена со плата од 15500 ден може да земи потрошувачки кредит, поради годините и до која сума би и дале?
ако има плата нормално да може. Зависи висина на кредит, лоша категорија (други кредити, минуси, задолжувања...) на клиентот. Они проценуваат дали и колку, административна забрана и толку. Нека праша на деск у банка.Дали некој знае , дали 60годишна жена со плата од 15500 ден може да земи потрошувачки кредит, поради годините и до која сума би и дале?
Мислам дека беше до 67 години крајно..значи може да земе кредит на 7 години на кој износ од ратата да не биде поголем од една третина од пензијата.Дали некој знае , дали 60годишна жена со плата од 15500 ден може да земи потрошувачки кредит, поради годините и до која сума би и дале?
Sekoe e zadovolstvo si ima cena.Zdr. Me interesira dali nekoj koristi tinder, mi naogja matchovi no ako sakam da pisam so nekoja mi bara da platam, a na internet gledam deka nema potreba da se plakja za da pisuvas so nekoja. Mi bara toa tinder gold. Sea, treba da se plati za da pisuvas ili ne?