Тука е Јоцо, уште не е во пензија. Каква пензија... Ѕвер чоек.Патем...што е со Јоцо по географија??? И тој да не отиде во пензија? Аххх ондак ни неговиот Тихомир-Тихо нема да го упознаете хахахахаха
А што е всушност фората со ручки од тупани и лишпи од бананани, сите ги зборат, а никој не им ја кажал историјата Инаку тихомир на јоцо го знам тоа е леѓенда хахахахЧаушот
--- надополнето: 7 септември 2013 во 20:05 ---
Тууу па ти ептен мазен
Се заебававме за нејзе дека она освен мајкрософт 2003 понапредна верзија не користи пошо е глупа на памет има научено што како треба и сега не може да мигрира пошо ќе треба нов софтвер од почеток да го буба.
Изборни се, но како цело подрачје.Овие предмети што ги наброја не се изборни? Бар така на интернет имам читано бидејќи и јас на ПМБ ќе одам (втора сум патем).
ne svajkam sto sakas da prasasКако вака уште да нема тема за нас бе?
За НАЈДОБРИТЕ !!
Ај да видиме сега што се имаме и што можеме :baeh:
За сите сегашни ,,затвореници,, на ,,Алкатраз,, тие што веќе излегле и можеби им фали, а и за оние кои допрва планираат да не ,,посетат,,
:helou:
Хах, прашањево...Денес родителска... оцените ми се вака ( Втора година ):
Македонски: 3 ( Испрашување 5 а дека имам лингвистика 1 ми стави 3 )
Англиски: 4 ( оваа оценка е добиена со тоа што испрашуваше 9 текста и граматика. Ништо немав научено дека ме мрзеше и дека сум најдобар у клас ми рече дека те мрзи 4ка )
Германски: 4
Математика: 4,3
Физика: 4 ( сега ми е лесна темата...ќе поправам ваљда )
Хемија: 3
Биологија: 4 ( поправам овој четврток што доаѓа )
Географија: 5
Социологија: 4
Историја: 4 ( едно треба да се каже дека сум кај Дарко ( се надевам ќе можам да поправам ) )
Информатика: 1 ( Жаклина ПРЕКИЌ )
Физичко: 5
Музичко: 5
Ликовно: 5
Поентата ми беше да ве прашам дали можам да ги поправам оцените тие што ми се 4ки да станат 5ки и тие што ми се 3ки да станат 4ки ако доволно учам
Знам дека може ама ти како имаш завршено во РЈК... да не ги замараме другиве пиши ми ПМ ако сакаш имам подетално да прашамХах, прашањево...
Нормално дека може
Јас во друга гимназија имам завршено.Знам дека може ама ти како имаш завршено во РЈК... да не ги замараме другиве пиши ми ПМ ако сакаш имам подетално да прашам